ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι να μην κάνετε ποτέ σε ένα ξενοδοχείο

Το ταξίδι συνήθως πάει «πακέτο» με διαμονή σε κάποιο ξενοδοχείο. Δεν έχει σημασία πόσων αστέρων είναι αυτό για τις συμβουλές που ακολουθούν.
Καθώς πρόκειται για tips που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες διαμονής και αφορούν όλους, για το καλό τόσο της τσέπης, όσο και της αξιοπρέπειάς σας.

Να χαλάσετε κάτι και να μην το πείτε
Αργά ή γρήγορα σίγουρα η ζημιά θα αποκαλυφθεί. Καλύτερα, λοιπόν, αυτός που θα το κάνει να είστε εσείς και για να μην βρει το μπελά του κάποιος υπάλληλος, αλλά και στην περίπτωση που έχει γίνει σοβαρή ζημιά να διορθωθεί για τον επόμενο πελάτη. Ή ακόμη και για εσάς.

Να καλύψετε τους αισθητήρες καπνού
Αν είστε φανατικός καπνιστής και θέλετε πάση θυσία να καπνίσετε καλύτερα να βρείτε μια άλλη λύση. Σίγουρα δεν θέλετε να αναστατώσετε ολόκληρο ξενοδοχείο για μία επιπολαιότητα που μπορείτε να ικανοποιήσετε, αλλά με τον σωστό και νόμιμο, πλέον, τρόπο.

Να πάρετε κάτι που δεν σας ανήκει
Ωραία και αναπαυτικά τα μαξιλάρια του δωματίου σας, απαλή και πολύ απορροφητική η πετσέτα του μπάνιου. Όμως πρόκειται για αντικείμενα που δεν σας ανήκουν, γι αυτό καλά θα κάνετε να τα αφήσετε στη θέση τους.

Να εισάγετε προσωπικά δεδομένα μέσω του wifi
Οι συνδέσεις του ίντερνετ στα ξενοδοχεία για τους πελάτες τους, επομένως και για εσάς, δεν είναι ιδιωτικές, και επομένως προστατευμένες. Γι αυτόν το λόγο αποφύγετε να συμπληρώσετε προσωπικούς κωδικούς καρτών, passwords και οποιοδήποτε άλλο ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video