ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Όταν οι σχεδιαστές προϊόντων έχουν τις κακές τους μέρες...

Οι σχεδιαστές είναι πολύ δημιουργικοί άνθρωποι. Ωστόσο, μερικές φορές κάτι δεν πάει καλά.

Δείτε παρακάτω μερικά παραδείγματα «αριστουργηματικών» κατασκευών που θα σας αφήσουν άφωνους και θα σας κάνουν να αναρωτιέστε τι σκεφτόταν ο δημιουργός όταν τα σχεδίαζε...

23. Απλώς ένα σαμπουάν για μωρά με άρωμα φράουλας.22. Προφανώς, δεν υπήρχε καλύτερο σημείο για το σημείο φουσκώματος αυτού του μπαλονιού.21. Δεν είναι το καλύτερο σημείο για τα λουλούδια.20. Οι καθρέφτες οροφής είναι μια πολύ κακή ιδέα εδώ. Πολύ κακή.19. Είναι σημαντικό να αποχωρήσετε εγκαίρως.18. Ο Γουίνι άλλαξε.17. Καλή ιδέα για μια ζεστή μέρα.16. Τουλάχιστον προσπάθησαν.15. Δύο φλαμίνγκο συναντήθηκαν στο λάθος σημείο.14. Ούτε καν φαίνονται όμοια!13. Δεν νομίζουμε ότι ο πελάτης ζήτησε αυτό το χρώμα.12. Προφανώς, ο σχεδιαστής αυτού του πλανήτη έλαβε μια απόρριψη έκδοσης ευρωπαϊκής βίζας.11. Δεν είναι ο πιο προσεκτικός πατέρας.10. Σχεδόν τα καταφέραμε. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα διαφανές μπουκάλι.9. Δύο σε ένα.8. Τουλάχιστον μπορείτε να απολαύσετε τα φύλλα το καλοκαίρι.7. Αυτό είναι ένα ιδανικό σχέδιο συσκευασίας.6. "Πρέπει να αναρωτιέστε γιατί σας μάζεψα όλους εδώ σήμερα".5. Όταν καταλαβαίνουν κυριολεκτικά τι είπατε.4. Για αυτούς που δεν θέλουν να παίρνουν τον εύκολο δρόμο.3. "Φτιάξτε μια τούρτα με αυτό το σχέδιο, παρακαλώ. Ορίστε το USB." Εσείς το ζητήσατε.2. Μάλλον ο "Mike" είναι ο σχεδιαστής των παπουτσιών.1. Κάτι πήγε σίγουρα στραβά με τη μύτη της Σταχτοπούτας.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video