ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτή είναι η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στον κόσμο που ξεπέρασε και την Apple

Η πιο κερδοφόρα επιχείρηση στον κόσμο, με κέρδη που έφτασαν το 2018 τα 111,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ξεπερνώντας και την Apple είναι η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, η Aramco κατέγραψε αυτά τα κέρδη επί εσόδων 355,9 δισ. δολαρίων, με την παραγωγή της να φτάνει τα 10,3 εκατ. βαρέλια την ημέρα.

Η έκθεση που δημοσιοποίησε χθες η Moody's τοποθετεί τη χώρα πάνω και από την Apple, η οποία είχε το 2018 κέρδη 59,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αυτό σημαίνει πως η σαουδαραβική εταιρεία είχε κέρδη τετραπλάσια από τους πετρελαϊκούς αντιπάλους της πέρσι, όπως η Royal Dutch Shell με 23 δισεκατομμύρια δολάρια και η Εxxon Mobil με 21 δισ.

Το μέγεθος της Aramco είναι πολύ εντυπωσιακό και μακράν μεγαλύτερο από άλλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, είναι όμως και μια εταιρεία για την οποία πολύ λίγα είναι γνωστά, καθώς διοικείται από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας.

Είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου στον κόσμο και έχει αποκλειστική πρόσβαση σε σχεδόν όλα τα τεράστια αποθέματα υδρογονανθράκων της Σαουδικής Αραβίας, που είναι από τα μεγαλύτερα στον κόσμο.

Ωστόσο ο οίκος Moody’s δεν έδωσε στην Aramco την καλύτερη αξιολόγηση «Aaa» αλλά «Α1».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video