ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θεματική σουίτα αφιερωμένη στη Barbie

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 60 χρόνια ζωής που κλείνει φέτος η Barbie, το παιχνίδι σύμβολο της ιδανικής ομορφιάς, η διεθνής αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Hilton δημιούργησε μια σουίτα αφιερωμένη σε αυτή.

Πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο της αλυσίδας που βρίσκεται στο Μεξικό, Hilton Mexico City Santa Fe, οι φανατικοί οπαδοί της διάσημης κούκλας θα έχουν τη δυνατότητα έως το Δεκέμβριο του 2019 να ζήσουν στον… ροζ μικρόκοσμό της!

Σε συνεργασία με τη Mattel, οι ιθύνοντες του ξενοδοχείου δημιούργησαν μια ολιστική εμπειρία αφιερωμένη στην πιο δημοφιλή κούκλα του κόσμου.
Έτσι το ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο είναι εμπνευσμένο από το τροχόσπιττο της Barbie, ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πάρουν μια εικόνα του πώς είναι το glambing, η νέα τάση στο ταξίδι που συνδυάζει το κάμπινγκ με την πολυτέλεια.

Όπως αναφέρει ο Γενικός Διευθυντής του Hilton Mexico City Santa Fe, Andres Korngold, «Η Barbie λατρεύει τα ταξίδια, απολαμβάνει τη φύση και νοιάζεται το περιβάλλον, χωρίς να απαρνείται τις ανέσεις των πολυτελών καταλυμάτων. Έτσι, οι ταξιδιώτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία glamging, η οποία τους επιτρέπει να ταξιδεύουν με στυλ».

Χρειάστηκαν 20 εβδομάδες για να ολοκληρωθεί το project (από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την εφαρμογή και την λειτουργία του δωματίου), το οποίο πραγματικά μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι, με πρωταγωνίστρια, φυσικά, την Barbie!
Ο επισκέπτης εδώ μπορεί να κολυμπήσει σε μια πισίνα ίδια με αυτή της αγαπημένης κούκλας, αλλά και να θαυμάσει μια σπάνια συλλογή Barbie από την ημέρα της δημιουργίας της (9 Μαρτίου 1959) μέχρι σήμερα.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου υποδέχεται τους επισκέπτες ένα τεραστίων διαστάσεων γοβάκι της κούκλας, ενώ ένα ροζ χαλί με τη χαρακτηριστική φιγούρα της Barbie οδηγεί προς τη ρεσεψιόν. Σε όλο το ξενοδοχείο θα εκτίθενται διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα, ενώ στο εστιατόριο Madera θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο μενού με πίτσες σε σχήμα καρδιάς, πιάτα με ροζ σάλτσες κ.α.

Η τιμή του δωματίου ανά διανυκτέρευση ξεκινάει από 189 δολάρια τις καθημερινές και 229 δολάρια τα Σαββατοκύριακα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video