ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αμερικής Δημήτριος: ''Η Κύπρος ήταν το υπ’ αριθμόν ένα και μόνο θέμα''

Αμερικής Δημήτριος: ''Η Κύπρος ήταν το υπ’ αριθμόν ένα και μόνο θέμα''

Την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής επισκέφθηκε την Δευτέρα 1 Απριλίου ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Σάββας Αγγελίδης, όπου είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Ο Κύπριος Υπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Να αναφερθεί ότι τον κ. Σάββα Αγγελίδη συνόδευε ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Νέα Υόρκη κ. Αλέξης Φαίδωνος.

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, για να λάβω την ευλογία και τις συμβουλές του. Είχα όμως και την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και να τον ενημερώσω για το τι συμβαίνει στην Κύπρο. Κάποιους προβληματισμούς, αλλά και για ζητήματα που τον απασχολούν» δήλωσε ο κ. Αγγελίδης.

Ο Υπουργός Άμυνας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Αρχιεπίσκοπο για την ανταλλαγή απόψεων και τα μηνύματα που πήρε τονίζοντας ότι θα τα μεταφέρει εκεί που πρέπει και ότι ο αγώνας για την Κύπρο θα συνεχιστεί. «Ένα αγώνα» είπε «του οποίου το αποτέλεσμα, στο τέλος της ημέρα, θα είναι προς όφελος του λαού μας και του έθνους».

Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος από την πλευρά του ανταπόδωσε τις ευχαριστίες προς τον κ. Αγγελίδη χαρακτηρίζοντας ευχάριστη, τιμητική και εποικοδομητική ευκαιρία την επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας.

«Κάναμε κάτι που δεν έγινε σε καμία άλλη περίπτωση: όλος ο χρόνος που ο κ. Υπουργός ήταν σε αυτό το γραφείο, διετέθη μόνο για τη συζήτηση των θεμάτων της Κύπρου. Είναι ένα ρεκόρ για σήμερα, αλλά δείχνει ότι ασχολούμεθα με ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί και δεν μπορούμε να φύγουμε και να πάμε σε άλλα θέματα. Η Κύπρος ήταν το υπ’ αριθμόν ένα και μόνο θέμα» υπογράμμισε.

Romfea.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video