ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κ.Γκιουλέκας: «Οι ιδεοληψίες των κυβερνώντων βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα μας!»

«Οι κυβερνώντες βουλιάζουν στις ιδεοληψίες τους!», σχολίασε χαρακτηριστικά ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μιλώντας στην εκπομπή "ΣΗΜΕΡΑ" του ΣΚΑΪ για την απόφαση κήρυξης σχεδόν ολόκληρου του Πειραιά ως αρχαιολογικού χώρου.

«Το θέμα του Πειραιά θυμίζει την επένδυση στο Ελληνικό 100%!
Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έβλεπαν... δάσος στο Ελληνικό, μετά ζητούσαν να κηρυχθεί αρχαιολογικός χώρος!

Ενώ επίκεινται κάποιες επενδύσεις που τις έχει ανάγκη η πατρίδα μας βλέπουμε ξαφνικά να κηρύσσεται σχεδόν ολόκληρος ο Πειραιάς "αρχαιολογικός χώρος"... Βεβαίως, πρέπει να προστατέψουμε τα αρχαία μας, όμως, μου προκαλεί τεράστια εντύπωση η στιγμή που γίνεται αυτό, το timing.

Την ώρα που πάει να ξεκινήσει μια επένδυση τότε βγαίνει μια απόφαση για κήρυξη αρχαιολογικού χώρου, τότε κατατίθεται μια Ερώτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για... φυσιολατρικούς λόγους!

Οι ιδεοληψίες των κυβερνώντων βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα μας!», τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με το σκάνδαλο Πετσίτη, ο Κ.Γκιουλέκας σχολίασε:

«Έχετε ακουστά κάτι για το... ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς;

Ο κ.Πετσίτης μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και τώρα όλοι λένε πως δεν τον ξέρουν!

Την ίδια ώρα, η Ανεξάρτητη Αρχή που ασχολείτο με το ζήτημα διώχνει τον άνθρωπο που ερευνούσε την συγκεκριμένη υπόθεση! Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα αποδώσουμε σε συμπτώσεις.

Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα στην υπόθεση Πετσίτη. Πρέπει να ερευνηθούν, να δούμε τι συμβαίνει, αλλά η κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν!».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video