ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μέσω Βουλγαρίας σχισματικός Επίσκοπος στην τελετή του Αγίου Φωτός

Μέσω Βουλγαρίας σχισματικός Επίσκοπος στην τελετή του Αγίου Φωτός

Κορίνα Σαντοριναίου

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, είχε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρα κ. Κυπριανός.

Ο Μητροπολίτης επισκέφθηκε τον Πρωθυπουργό με την ιδιότητα ως επικεφαλής της Επιτροπής για τη διευθέτηση του καθεστώτος της λεγόμενης σχισματικής «Μακεδονικής» Εκκλησίας.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω Επιτροπή συστάθηκε στα τέλη του 2017, μετά από αίτημα της «Μακεδονικής» Εκκλησίας η Βουλγαρική Εκκλησία να την βοηθήσει ώστε να αναγνωριστεί επίσημα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, καθορίστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα παραδοθεί το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα την ημέρα της Αναστάσεως.

Φέτος ο Μητροπολίτης Κυπριανός θα φέρει το Άγιο Φως στη Βουλγαρία, από τα Ιεροσόλυμα με το Κυβερνητικό αεροσκάφος.

Για πρώτη φορά όμως με την Βουλγαρική Αντιπροσωπεία θα μεταβεί στα Ιεροσόλυμα και Επίσκοπος της λεγόμενης «Μακεδονικής» Εκκλησίας.

Πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι η λεγόμενη «Μακεδονική» Εκκλησία κατέθεσε αίτημα να συμμετάσχει στην τελετή του Αγίου Φωτός, σε αντίθεση με το 2018 που έλαβαν το Άγιο Φως από την Βουλγαρία.

Romfea.gr |


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video