ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κέντρο υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Κέντρο υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας

Κέντρο υποστήριξης της κοινωνικής επιχειρηματικότητας δημιουργήθηκε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και παρέχει ενημέρωση για την κοινωνική επιχειρηματικότητα, συμβουλευτική για νομικά θέματα και πληροφόρηση για το πώς μια κοινωνική επιχείρηση μπορεί να είναι πιο βιώσιμη. 

"Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει αναλάβει την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης στο έργο αυτό από το πρόγραμμα Ελλάδα - Βουλγαρία, για να υποστηρίξει τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας να συνάψουν συμφωνίες, να αναπτυχθούν περαιτέρω οι (ήδη υφιστάμενοι) φορείς κοινωνικής οικονομίας και να γίνουν νέοι" τόνισε ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υποστήριξης Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας, Κώστας Μιχαηλίδης, μιλώντας σε φόρουμ συνεργασίας φορέων και επιχειρήσεων της κοινωνικής οικονομίας, που διοργάνωσαν η Περιφέρεια και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μιχαηλίδης επισήμανε ότι σκοπός του φόρουμ είναι να παρουσιαστούν οι εμπειρίες των κοινωνικών επιχειρήσεων που λειτουργούν ήδη αλλά και οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν αυτές, προκειμένου στη συνέχεια να δοθεί ώθηση στον συγκεκριμένο κλάδο. "Η Περιφέρεια πιστεύει ότι υπάρχει δυνατότητα και δυναμική στον συγκεκριμένο κλάδο, αρκεί να μπορέσουμε σαν ένα οικοσύστημα, όλοι μαζί, να βοηθήσει ο ένας τον άλλον για την ανάπτυξη αυτού του τομέα της οικονομίας" πρόσθεσε. Γνωστοποίησε δε, ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει ένας κύκλος συμβουλευτικής για κοινωνικές επιχειρήσεις και με την ολοκλήρωσή του θα αποδοθεί βραβείο σε πετυχημένες κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ πραγματοποιούνται παρουσιάσεις διαφορετικών ειδών κοινωνικών επιχειρήσεων που, μεταξύ άλλων, προσφέρουν ψυχοκοινωνικές, εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες τουριστικής προβολής μέσα από θεματικές διαδρομές και εναλλακτικές ξεναγήσεις, σεμινάρια και εκδηλώσεις εκπαίδευσης, προϊόντα οικοτεχνίας και προϊόντα με φιλοσοφία zero waste, ομιλίες με θέματα τη μητρότητα, την οικογένεια, το διαδίκτυο κ.α., δράσεις ενεργοποίησης των πολιτών και συνεργασίας στην αλληλέγγυα οικονομία, υπηρεσίες ηλεκτρονικής ειδησεογραφίας κ.α.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video