ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό είναι το μεγαλύτερο αεροπλάνο στον ΚΟΣΜΟ!!!- Δε χωράει σε αεροδιάδρομο…

Είναι το μεγαλύτερο επιβατικό αεροπλάνο που κατασκευάστηκε ποτέ, με τόσο μεγάλο άνοιγμα φτερών ώστε να πρέπει να τα διπλώσει για να χωρέσει στα αεροδρόμια.
Ο λόγος για το Boeing 777-9X, το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό δικινητήριο τζετ στον κόσμο που η εταιρεία θα αρχίσει την παραγωγή του το 2017.
Ηδη έχουν παραγγελθεί 320 κομμάτια σύμφωνα με την εταιρεία και θα διαθέτουν μία ευρύχωρη
καμπίνα και παράθυρα μεγαλύτερα ακόμη και από εκείνα του 787 Dreamliner της εταιρείας.
Το αεροσκάφος θα έχει 71,8 μέτρα άνοιγμα φτερών, μεγαλύτερο από κάθε άλλο αεροσκάφος. Είναι τέτοιο το μέγεθος τους, που η Boeing έχει τοποθετήσει μεντεσέδες στις άκρες των φτερών του για να διπλώνουν και να αποφεύγονται ατυχήματα στους αεροδιαδρόμους.
Στο εσωτερικό, το 777-9X θα φιλοξενεί τουλάχιστον 400 επιβάτες, 34 περισσότερους από το A350-1000 Airbus. Η καμπίνα 777-9X θα είναι 40 εκατοστά πλατύτερη από την A350-1000, επιτρέποντας θέσεις με φάρδος έως και 46 εκατοστά, αφού μέχρι σήμερα μία τυπική πλάτη καθίσματος σε αεροπλάνο κυμαίνεται από 43 έως 47 εκατοστά.
Τα παράθυρα του 777-9X θα είναι επίσης 15% μεγαλύτερα από ό,τι στα ανταγωνιστικά αεροσκάφη, και τοποθετείται σε ύψος που θα είναι το ύψος των ματιών για τους περισσότερους επιβάτες.
Το εργοστάσιο που φτιάχνει το αεροπλάνο, στο Εβερετ, είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει 25 γήπεδα ποδοσφαίρου.
Οπως γράφει η Boeing: «Με βάση την επιτυχία των 777 και 787 Dreamliner, το 777X θα είναι το μεγαλύτερο και πιο αποτελεσματικό δικινητήριο τζετ στον κόσμο, απαράμιλλο σε κάθε πτυχή απόδοσης. Ωστόσο, οι επιδόσεις είναι μόνο μέρος της ιστορίας. Το εσωτερικό της καμπίνας του 777X είναι εμπνευσμένο από τις ανέσεις του 787 Dreamliner και περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα παράθυρα, μια ευρύτερη καμπίνα, νέο φωτισμό και ενισχυμένη αρχιτεκτονική. Η 777X είναι το μέλλον της πτήσης που ξετυλίγεται. Ο καλύτερος τρόπος για να πετάξετε»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video