ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαιτολόγος υποστηρίζει ότι η πίτσα είναι πιο υγιεινή από τα δημητριακά για πρωινό!

Σε κάποια στιγμή της ζωής μας όλοι μας -μην προσπαθείς να κρυφτείς- έχουμε ανοίξει πρωί πρωί το ψυγείο και έχουμε ενδώσει σε μερικά κομμάτια κρύας πίτσας από χθες το βράδυ.
Αν ξέρεις μάλιστα και πώς να την ζεστάνεις σωστά, τότε σίγουρα η γεύση της -για κάποιο περίεργο λόγο- είναι πολύ πιο νόστιμη απ’ όταν είναι φρέσκια. Ενώ όμως παλαιότερα θα αισθανόμασταν τύψεις για το τυρένιο πρωινό μας, πλέον θα νιώθουμε σιγουριά ότι κάνουμε κάτι καλό για το σώμα μας.

Σύμφωνα με τη διαιτολόγο και blogger, Chelsey Amer, η πίτσα είναι συχνά πολύ πιο υγιεινή επιλογή για πρωινό από τα δημητριακά. «Θα εκπλαγείς όταν μάθεις ότι ένα κοινό κομμάτι πίτσας και ένα μπολ με δημητριακά και πλήρες γάλα περιέχουν περίπου την ίδια ποσότητα θερμίδων», είπε χαρακτηριστηκά. «Η πίτσα ωστόσο περιέχει μεγαλύτερη ποσότητα πρωτεΐνης, που σε κρατά χορτάτο και μειώνει το αίσθημα πείνας κατά τη διάρκεια της ημέρας», συνέχισε.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν εάν επιλέγεις ένα από τα κοινά δημητριακά της αγοράς, τα οποία είναι πλούσια σε ζάχαρη και απλούς υδατάνθρακες. Εάν πάλι επιλέγεις ένα μπολ με βρώμη ή κάποιο άλλο δημητριακό γεμάτο φυτικές ίνες και μπόλικα φρούτα, τότε θα σε συμβουλεύαμε να μην αλλάξεις τις συνήθειές σου. Τους ενδοιασμούς της σχετικά με τις δηλώσεις της Chelsey εξέφρασε όμως και η διαιτολόγος Priya Tew. «Εάν έχεις μια πίτσα, η οποία είναι γεμάτη με τυρί και πεπερόνι αυτό δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Εάν όμως έχει πολλά λαχανικά, τότε ίσως και να είναι μια καλή επιλογή», είπε.

Ένα μπολ με βρώμη ή μια πίτσα με λαχανικά, λοιπόν; Τι να διαλέξουμε άραγε; Πίτσα κάθε μέρα! Μην μας κρίνεις! Και εσύ το ίδιο θα επέλεγες…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video