ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτά είναι τα δέκα χειρότερα προβλήματα με συσκευές τεχνολογίας

Το έχουμε ζήσει όλοι: ο υπολογιστής δεν φορτώνει με τίποτα, το internet σέρνεται, το κείμενο που μας πήρε τόσες ώρες για να ετοιμάσουμε το σβήνουμε κατά τύχη, η μπαταρία του κινητού «πεθαίνει» την ώρα που περιμένουμε ένα επείγον τηλεφώνημα...

Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μαζί της έχει μεταφέρει και δεκάδες μικρά και μεγάλα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά και τα οποία συχνά μας οδηγούν στα όρια της τρέλας.

Σύμφωνα με μελέτη στη Βρετανία ένας στους οκτώ χρήστες συσκευών τεχνολογίας έχει σπάσει τη συσκευή του σε κρίση οργής, όταν αυτή δεν λειτουργούσε ή του δημιουργούσε προβλήματα και δεν είναι οι μόνοι.

Σύμφωνα με έρευνα εταιρείας τεχνολογίας αυτά είναι κατά σειρά τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με την τεχνολογία και που μας οδηγούν σε... σπασμένα νεύρα:

1. Το internet σέρνεται.

2. Ο υπολογιστής είναι πολύ αργός

3. Πετάγονται συνεχώς αναδυόμενα παράθυρα όταν μπαίνουμε στο διαδίκτυο

4. Η σύνδεση με το WiFi διακόπτεται συνεχώς

5. Ξεχάσαμε τον κωδικό πρόσβασης σε κάποιον από τους λογαριασμούς μας

6. Το κατέβασμα κάποιου αρχείο διαρκεί... αιώνες

7. Οι αναβαθμίσεις λογισμικού κάνουν χειρότερα τα πράγματα

8. Ο υπολογιστής δεν μας αφήνει να μπούμε

9. Ο εκτυπωτής δεν λειτουργεί

10. Η μπαταρία του κινητού αδειάζει πολύ σύντομα

Σημειώνεται ότι από την έρευνα προκύπτει ότι σχεδόν ένας στους δύο χρήστες δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που εμφανίζει η συσκευή του..

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video