ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ψηφίζεται σήμερα η ρύθμιση για την α΄ κατοικία: Προστατεύονται ακόμα λιγότεροι μετά την τρίτη υποχώρηση της κυβέρνησης

Ψηφίζεται σήμερα η ρύθμιση για την α΄ κατοικία: Προστατεύονται ακόμα λιγότεροι μετά την τρίτη υποχώρηση της κυβέρνησης

Στις 12:30 η ονομαστική ψηφοφορία - Κατ' απαίτηση των δανειστών η «νομοτεχνική βελτίωση» που κατεβάζει τον πήχη για τα επαγγελματικά δάνεια

Για τις 12:30 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η ονομαστική ψηφοφορία για τη ρύθμιση που αφορά την προστασία της α΄ κατοικίας μετά τη λήξη της ισχύος του νόμου Κατσέλη.

Η ρύθμιση θα τεθεί προς ψήφιση έχοντας υποστεί την Πέμπτη «ψαλίδι» για τρίτη φορά κατ' απαίτηση των δανειστών όπως ομολόγησε από το βήμα της Βουλής και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει πιο κοντά την εκταμίευση των 970 εκατ. ευρώ στο επόμενο Eurogroup μετά τις δικές της καθυστερήσεις.

Το Μέγαρο Μαξίμου διαγράφοντας εντός λίγων ημερών μια «θεαματική πορεία» κατάφερε από τους λεονταρισμούς για μονομερείς ενέργειες να «ξηλώσει» το δίχτυ προστασίας πρώτης κατοικίας με τροπολογίες κατ απαίτηση των θεσμών θυμίζοντας τον τρόπο νομοθέτησης των ακραίων μνημονιακών χρόνων

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος παρεμβαίνοντας στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε αρχικά για οριστική έξοδο από τα μνημόνια και για επιστροφή στην κανονικότητα για να προσθέσει στην συνέχεια πως μετά από απαίτηση της ΕΚΤ αναγκάζεται να αλλάξει επι τα χείρω τα όρια προστασίας.

Η τελευταία αλλαγή που παρουσίασε η κυβέρνηση αφορούσε την μείωση του ορίου οφειλών των ενυπόθηκων με πρώτη κατοικία επιχειρηματικών δανείων να μην ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Παραμένει το όριο των 130.000 ευρώ για τα στεγαστικά δάνεια.

Σημειώνεται, δε, ότι η αλλαγή που ήρθε με «νομοτεχνική βελτίωση» κατατέθηκε στη Βουλή λίγη ώρα μετά την προειδοποίηση αξιωματούχου της ευρωζώνης ότι δεν έχουν ακόμα εκπληρωθεί οι προϋποθέσεις για αποδέσμευση της δόσης και ότι οι εκκρεμότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά δάνεια.

θεμα.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video