ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δύο δικηγόροι στην Αντιτρομοκρατική για τη μαφία των φυλακών

Δύο δικηγόροι στην Αντιτρομοκρατική για τη μαφία των φυλακών

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ότι ένας από τους δύο δικηγόρους, οι οποίοι συνελήφθησαν, είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου

Δύο δικηγόροι έχουν πέσει στα δίκτυα της ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο αρμόδιος ανακριτής που ερευνά την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.


Η υπόθεση για τη μαφία των φυλακών ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, ότι ένας από τους δύο δικηγόρους, οι οποίοι συνελήφθησαν, είχε εμπλακεί στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.

 

Τα εντάλματα σύλληψης προέκυψαν έπειτα από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες με τις οποίες φερόταν ο εν λόγω δικηγόρος να έχει σχέση με τον Αλβανό κακοποιό, που από την έρευνα των αρχών είχε προκύψει ότι είχε μετατρέψει τις φυλακές Κορυδαλλού σε έδρα του, για συμβόλαια θανάτου και εκβιασμούς.

Νωρίς το απόγευμα τα εντάλματα εκτελέστηκαν από την ΕΛΑΣ και οι δύο δικηγόροι κρατούνται. Η δικογραφία και όλα τα στοιχεία είναι στα χέρια των δικαστικών λειτουργών και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλα εντάλματα.

Οι αστυνομικοί -από την πρώτη κιόλας στιγμή- ανέφεραν ότι η υπόθεση της μαφίας των φυλακών θα είχε κι άλλες εξελίξεις.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης
Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε πριν από περίπου έναν μήνα, όταν ο εγκέφαλος της μαφίας που είναι και κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου αποκαλύφθηκε ότι απειλούσε και εκβίαζε και τον δικηγόρο Δημήτρη Τσοβόλα, ενώ μάλιστα οι συνεργοί του που ήταν εκτός φυλακών είχαν πάει ακόμα και στο δικηγορικό του γραφείο για να τον εκβιάσουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Παρασκευής στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης
Με αφορμή τις σημερινές συλλήψεις δύο δικηγόρων Αθηνών από την Ελληνική Αστυνομία, με την κατηγορία της «συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση» που δρούσε στις φυλακές Κορυδαλλού το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επαναλαμβάνει ότι παρά το καθεστώς ανομίας που κάποιοι επιδιώκουν να επικρατήσει στις φυλακές οι εγκληματικές ενέργειες αποκαλύπτονται και οι κατηγορούμενοι οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης. Το κουβάρι βίας και εγκλήματος, μέσα ή έξω από τις φυλακές, σιγά-σιγά ξεπλέκεται.

Η ανάπτυξη των εγκληματικών φαινομένων αντιμετωπίζεται μεθοδικά και συγκροτημένα αλλά με όρους κράτους δικαίου, αποδεικνύοντας ότι η πολιτεία και αντανακλαστικά διαθέτει και αποτελεσματική μπορεί να είναι, με δεδομένη την πολιτική βούληση της Κυβέρνησης.

εθνος.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video