ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ - Π. ΓΚΥΡΙΝΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Νοικοκυρέψαμε το Δήμο, βάλαμε σε τάξη αρκετά πράγματα όμως έχουμε πολύ δουλειά ακόμη μπροστά μας και οι δημότες θα μας εμπιστευτούν”. Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας του δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη στη συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού “Ώρα Ευθύνης” που έγινε την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο εκλογικό κέντρο, στην Αλεξάνδρεια.


Ο δήμαρχος ενημέρωσε τους πάνω από 50 υποψηφίους που βρέθηκαν στην πρώτη μεγάλη συγκέντρωση υποψηφίων για την πορεία της διοίκησης την περίοδο από την ανάληψη των καθηκόντων της έως και σήμερα, για το έργο που παρήχθη μέχρι τώρα, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Δήμου κατά την άσκηση των καθηκόντων της αλλά και για όσα σχεδιάζονται. Τους κάλεσε επίσης να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις, ώστε να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της “Ώρας Ευθύνης”.

“Αλλάξαμε πολλά, μπορούμε να αλλάξουμε ακόμη περισσότερα” είπε και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε “από σήμερα αρχίζει μια νέα μέρα, ένα δίμηνο αγώνα και όλα θα έχουν τελειώσει με θετικό πρόσημο....”.
Τέλος ανακοίνωσε ότι η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του συνδυασμού θα γίνει στις 8 Απριλίου

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video