ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η ΗΜΑΘΙΑ ΜΙΛΗΣΕ!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ!!! Φωτο-Βιντεο

Χιλιαδες κοσμου βροντοφωναξαν σημερα στην Βεροια για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας στα πλαισια των Συλλαλητηριων σε πολλες πολεις της χωρας μετα το καλεσμα της Επιτροπης αγωνα για την Μακεδονια.Ανεπαναληπτη η συγκεντρωση των Ημαθιωτων σημερα σε μια συγκεντρωση με εντονο παλμο και συνθηματα υπερ της Μακεδονιας και κατα της παραχωρησης του ονοματος στα Σκοπια.Χαιρετισμους απηυθηναν οι Κ ΚαλαιτζιδηςΑντιπεριφερειαρχης Ημαθιαςοι Δημαρχοι Βεροιας
Ναουσας Αλεξανδρειας ενω ομιλητες ηταν ο καθηγητης κυριος Κοης και ο Μητροπολιτης Βεροιας Καμπανιας και Ναουσης Παντελεημων οπου με εναν φλογερο Πατριωτικο και μεστο λογο ξεσηκωσε το πληθος.Με Ελληνικες Σημαιες στα χερια και την Μακεδονια στην καρδια οι Ημαθιωτες εστειλαν ηχηρο μηνυμα προς πασα κατευθυνση οτι το ονομα Μακεδονια δεν διαπραγματευεται δεν παραχωρειτε.Ο Μητροπολιτης εκανε εκτενη αναφορα σε Ιστορικα γεγονοτα αλλα και σε δηλωσεις των ιδιων των Σκοπιανων για την Ελληνικοτητα της Μακεδονιας κατεκρινε τις δηλωσεις τυπου Καρανικα οπου αποδοκιμασε εντονα ο κοσμος με γιουχαισματα και καλεσε την κυβερνηση να μην προχωρησει στην παραχωρηση του ονοματος.Στα αξιοσημειωτα η αναφορα στους 2 Στρατιωτικους μας που κρατουνται στην Τουρκια και το αλα χειροπεδες σφιξιμο των δυο χεριων  καθως και το ψηφισμα που διαβαστηκε στο τελος.Επισης η παρουσια πολλων κληρικων και Χριστιανικων Σωματειων.Διακριναμε Βουλευτες πρωην και νυν απο την ΝΔ τοπικους και Δημοτικους και Περιφερειακους  Συμβουλους ενω τα φωτα τραβηξε ο Φραγκος Φραγκουλης που ηταν στην συγκεντρωση.Επισης πολλοι Πολιτιστικοι Συλλογοι εδωσαν το παρων οπως ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ ο Πολιτιστικος Αγιας Βαρβαρας ο Συλλογος Ντοπιων Μακροχωριου η Ευξεινος Χαριεσσας η Ευξεινος Βεροιας η Ευξεινος Ναουσας και πολλοι αλλοι Συλλογοι και φορεις.Η Επιτυχια του συλλαλητηριου ηταν μεγαλη και το αιτημα οπως το διατυπωσε και ο Μητροπολιτης ειναι να γινει Δημοψηφισμα για να αποφασισει ο λαος.




























Δειτε την ομιλια του Μητροπολιτη οπως την μετεδωσε Live ammosimathia.blogspot.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video