ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Βέροια γεμίζει κατσαρίδες, προφυλάξου!

Η Εταιρεία Θεάτρου Μικρός Βορράς σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας και ‘’Η Κατσαρίδα’’ του Β. Μαυρογεωργίου, έρχονται στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, ώρα 9μ.μ.. Η «ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ» καλεί τους τους θεατρόφιλους σε ένα ντανταϊστικό εξωφρενικό εγχείρημα. Μία παραγωγή με δύο ηθοποιούς και τρεις μουσικούς σε ένα σύγχρονο ανέβασμα που φιλοδοξεί να προσεγγίσει το νεανικό, και όχι μόνο, κοινό της Βέροιας. Είσοδος: 10€
στην είσοδο και 8€ μειωμένο, και κατά την προπώληση.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ Το έργο είναι ένα αντι-ηρωικό ντανταϊστικό μιούζικαλ και μιλάει για τις απίθανες περιπέτειες μιας μικρής κόκκινης κατσαρίδας και τον διακαή πόθο της να πραγματοποιήσει το όνειρό της που δεν είναι άλλο απ’ το ν’ ανέβει στο φεγγάρι. Ένας ντεντέκτβ, μία φάλαινα, τεράστια παγόβουνα, ένας ποντικός, η μικρή Θεανώ, ένας εσκιμώος ακόμα και δραματοποιημένα έντομα θα την συντροφεύσουν σ’ αυτό το δύσκολο και περιπετειώδες ταξίδι. Θα γευτεί την προδοσία, θα τρέξει σε υγρούς υπονόμους θα χορέψει σε ξέφρενους ρυθμούς θα διασχίσει ωκεανούς θα γευτεί την απόριψη αλλά τίποτα δεν θα κλονίσει την πίστη της, γιατί το μοναδικό πράγμα που αξίζει στον κόσμο δεν είναι παρά να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Τρεις μουσικοί, με ένα δαιμονισμένο βιολί, μία ηλεκτρική πεταλιέρα, και μία απόκοσμη αλλά και ευαίσθητη φωνή θα συντροφεύσουν, ζωντανά, τη μικρή κατσαρίδα μας στην αναζήτηση του ‘’άπιαστου’’.
ΔΙΑΝΟΜΗ Σκηνοθεσία: Τάσος Ράτζος Σκηνικό: Γιάννης Κατρανίτσας Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου Επιμέλεια κίνησης: Λένα Μοσχά Hair styling, μακιγιάζ, κοστούμια: Στέφανος Μπαμπούλης Βίντεο: Γιάννης Τόμτσης Σχεδιασμός αφίσας: Δωροθέα Λούκρη Επικοινωνία: Τσάβος Χρήστος Βοηθός σκηνοθέτη: Άρτεμις Ζούλη Βοηθός κινησιολόγου: Μαρία Κέκη Παίζουν: Χρήστος Τσάβος, Κωνσταντίνος Φωτίου Μουσικοί: Χρήστος Πασχαλίδης, Νάσια Σιαμέτη Τραγούδι: Μαρία Κατέχη Παραγωγή: ΜΙΚΡΟΣ ΒΟΡΡΑΣ Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων Και Τεχνών (ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας) Παρασκευή 9 Μαρτίου Ώρα 21:00 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: γραφεία ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, 3ος όροφος Χώρου Τεχνών, τηλ. 2331078140
& Βιβλιοπωλείο Επίκαιρο, 2331

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video