Ένα εύκολο κόλπο που κάνει το λάδι να μην πετάγεται, ό,τι κι αν θες να τηγανίσεις...
Ποιο είναι αυτό;
Μια πρέζα αλάτι μέσα στο ελαιόλαδο που βάλαμε στο τηγάνι. Μια σωτήρια λύση, που αν τη συνδυάσουμε με στεγνά τρόφιμα τα οποία βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου, θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλειο τηγάνισμα χωρίς πιτσιλιές και εγκαύματα.
Για τέλεια αποτελέσματα πάντως σκεφθείτε το ενδεχόμενο να πάρετε μια ειδική πυκνή σίτα.
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
Ποιο είναι αυτό;
Μια πρέζα αλάτι μέσα στο ελαιόλαδο που βάλαμε στο τηγάνι. Μια σωτήρια λύση, που αν τη συνδυάσουμε με στεγνά τρόφιμα τα οποία βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου, θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλειο τηγάνισμα χωρίς πιτσιλιές και εγκαύματα.
Για τέλεια αποτελέσματα πάντως σκεφθείτε το ενδεχόμενο να πάρετε μια ειδική πυκνή σίτα.
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
Πηγή
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου