ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα συμμετέχει στη δράση «Sleepover – Διανυκτέρευση στο μουσείο για παιδιά»

Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα συμμετέχει στη δράση «Sleepover – Διανυκτέρευση στο μουσείο για παιδιά» που διοργανώνει το Τμήμα Διοργάνωσης Εκδηλώσεων & Φεστιβάλ της Διεύθυνσης Πολιτισμού – Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, με τη φιλοξενία 20 παιδιών 8-12ετών, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, από τις 18.00 μ.μ. (δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής).

Πρόκειται για μία από τις πλέον σύγχρονες διεθνείς μουσειολογικές πρακτικές, μέσω της οποίας παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, είχαν ήδη την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Μουσεία της πόλης συμμετέχοντας σε επιλεγμένα μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα και δραστηριότητες και βιώνοντας τη ξεχωριστή εμπειρία της διανυκτέρευσης σε έναν μουσειακό χώρο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προσφέρει ελαφρύ βραδινό και πρωινό σνακ, με τη υποστήριξη χορηγών, Τη δράση υποστηρίζουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση ανάγκης. Συντροφιά στα παιδιά κατά την παραμονή τους στα μουσεία, θα κρατούν μουσειοπαιδαγωγοί, με ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα, διαμορφωμένα από το κάθε μουσείο.

Το πρόγραμμα ξεκινά το απόγευμα και θα τελειώνει την επόμενη μέρα το πρωί. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους: υπνόσακο, μαξιλάρι, παντόφλες, ζεστά και άνετα ρούχα, οδοντόβουρτσα – οδοντόκρεμα. Οι γονείς θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα καθώς θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή των παιδιών τους.
Βοήθεια και υποστήριξη θα παρέχουν:
Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Ερυθρός Σταυρός – Σώμα Σαμαρειτών

Δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά ΕΔΩ


ΠΡΟΣΟΧΗ

Κάθε γονιός μπορεί να κάνει αίτηση για το παιδί του σε ΕΝΑ (1) μόνο μουσείο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή είναι η συμπλήρωση της ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ με την υπογραφή του γονέα, που θα βρείτε στο παραπάνω link.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ
Τηλ. 2313 318213 / 2313 318229 / 2313318208




Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video