ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Λύση με τις λακκούβες στους δρόμους ζητά το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Σιδηροκάστρου

serreslife

Επιστολή του Προέδρου του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Σιδηροκάστρου "Ο Άγιος Χριστόφορος"  στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Μωυσιάδη με αίτημα να δοθεί λύση με τις λακκούβες στο δρόμο Σερρών - Καστανούσα.

"Kύριοι βάσει του πρακτικού Νο 14 της 21ης Μαρτίου 2015 απόφασης του ΔΣ σωματείου μας σας ανακοινώνουμε ότι στην σημερινή κακή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε σαν κλάδος με την μείωση του έργου μεταφοράς και το υψηλό κόστος συντήρησης των επαγγελματικών μας αυτοκινήτων ( Ασφαλιστικό  - Φορολογικό - Συντήρηση οχήματος ) έρχεται να προστεθεί και  επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση του οδοστρώματος του Οδικού Άξονα Καστανούσας - Σερρών και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου του Δήμου Σιντικής .

Οι διάσπαρτες τρύπες και τα φθαρμένα τμήματα του δρόμου , έχουν προκαλέσει σοβαρές βλάβες στα οχήματα μας ενώ ο κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος είναι πλέον ορατός .

Πριν να είναι πια αργά και θρηνήσουμε άδικα θύματα στην άσφαλτο σας παρακαλούμε να προβείτε στις δέουσες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα.

Μετά τιμής το ΔΣ

Ο πρόεδρος
Αλέξανδρος Κατσιούρας"













Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video