ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Aνελέητος πόλεμος: «Υπόλογος και για τον γιατρό ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ΚΑΠ»! Σοβαρός κίνδυνος για τον Δικέφαλο.

Aνελέητος πόλεμος: «Υπόλογος και για τον γιατρό ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον ΚΑΠ»!Όπως διαβάζουμε στο "to10.gr" ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει παράθυρα, πόρτες και χαραμάδες για να μπορέσει να «χτίσει» άλλοθι για το χτύπημα εναντίον του Οσκαρ Γκαρθία. Αλλά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι
Θεσσαλονικείς, πέραν του αδιαμφισβήτητου τραυματισμού του προπονητή του Ολυμπιακού, είναι ότι παραμένουν έκθετοι για μία σειρά από σοβαρά γεγονότα. Που επισύρουν βαριές ποινές. Με την υπόθεση του γιατρού του προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Δικέφαλο. Καθώς υπάρχει κίνδυνος βαριάς τιμωρίας.
Στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου σημειώνεται ρητά ότι η γηπεδούχος ομάδα οφείλει να φροντίσει για τον γιατρό του αγώνα, ο οποίος, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι έμμισθος υπάλληλος της ΠΑΕ. Η απόφαση του ΠΑΟΚ να δηλώσει ως γιατρό του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Κ20 και Κ17, Ιωάννη Ουσαντζόπουλου, μπορεί να επισύρει έως και ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τους Θεσσαλονικείς. Διότι με το γράμμα του νόμου και του ΚΑΠ, σημαίνει ότι τυπικά δεν υπήρχε γιατρός στο γήπεδο. Και για αυτό φέρει ακέραια την ευθύνη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο ότι η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να γλιτώσει τη δεδομένη τιμωρία της και την αφαίρεση βαθμών, αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν επέτρεψαν την είσοδο του εν λόγω γιατρού για 15 λεπτά στα αποδυτήρια, για να εξετάσει τον Οσκαρ Γκαρθία. Κάτι που απολύτως λογικά δεν συνέβη, καθώς ο κ. Ουσαντζόπουλος φορούσε ρούχα με τα διακριτικά του ΠΑΟΚ! Όταν άλλαξε ρούχα (με… εντολή του παρατηρητή) του επετράπη η είσοδος και διαπιστώθηκε ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε όντως τραυματιστεί (όπως ρητά σημειώνεται και στην έκθεση).
Εκθεση, όμως, που εκ των πραγμάτων δεν έχει καμία σημασία, πλέον, καθώς ο κ. Ουσαντζόπουλος παράτυπα δηλώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Και είναι πιθανό να προκαλέσει την περαιτέρω τιμωρία της ομάδας του.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΟΥ ΚΑΠ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΓΙΑΤΡΟ ΑΓΩΝΑ»
α) Σε όλους τους αγώνες, όλων των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, πανελληνίων και τοπικών, πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων [40] υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων (Παίδων και Νέων), είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας, η παρουσία ιατρού αγώνα (που, τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων). Σε αντίθετη περίπτωση, ο αγώνας δεν διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας η οποία χάνει τον αγώνα με τέρματα 0-3 και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες (7.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ, εάν είναι επαγγελματική ομάδα, χίλια (1000) ευρώ για τις ομάδες της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και τις γυναικείες διοργανώσεις και τριακόσια (300) ευρώ για τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων και των πρωταθλημάτων προεπιλογής. Εάν διεξαχθεί ο αγώνας, πέραν των ανωτέρω ποινών για την γηπεδούχο ομάδα που ισχύουν, ο διαιτητής παραπέμπεται για πειθαρχικό έλεγχο.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video