ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To πόρισμα Μιούλερ καταποντίζει τη δημοτικότητα Τραμπ

To πόρισμα Μιούλερ καταποντίζει τη δημοτικότητα Τραμπ

Στα χαμηλότερα επίπεδα του 2019 βυθίστηκε η δημοτικότητα του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, με τον αριθμό των Αμερικανών που εγκρίνουν την πολιτική του να υποχωρεί κατά τρεις ποσοστιαίες μονάδες μετά τις αποκαλύψεις στην έκθεση Μιούλερ για τη ρωσική ανάμιξη στις τελευταίες προεδρικές εκλογές, όπως δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση Reuters/Ipsos.

H δημοσκόπηση, που διεξήχθη το διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής, αποτελεί την πρώτη εθνική έρευνα που μετράει την αντίδραση του αμερικανικού κοινού αφότου το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση του ειδικού συμβούλου, Ρόμπερτ Μιούλερ, όπου ανέφερε αρκετές περιπτώσεις, που δείχνουν ο Τραμπ επιχείρησε να αναμιχθεί στην έρευνα. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 3,7% των Αμερικανών εγκρίνουν τους χειρισμούς Τραμπ, ποσοστό μειωμένο έναντι του 40% στην αντίστοιχη δημοσκόπηση του Απριλίου και στα χαμηλότερα επίπεδα από τις αρχές του έτους.

Στο πόρισμα, ο σύμβουλος Μιούλερ αναφέρει ότι η έρευνά του δεν τεκμηριώνει ότι η καμπάνια Τραμπ είχε συντονισθεί με τους Ρώσους. Παρ’ όλα αυτά, οι ερευνητές βρήκαν «πολλαπλές ενέργειες του προέδρου μέσω των οποίων ήταν σε θέση να ασκήσει επιρροή σε έρευνες επιβολής του νόμου». Η δημοσκόπηση Reuters/Ipsos στηρίχθηκε στις απαντήσεις δείγματος άνω των 1.000 Αμερικανών, εκ των οποίων το συντριπτικό ποσοστό γνώριζαν το πόρισμα Μιούλερ.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video