ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Sports Festival 2019

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 15η συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019, από τις 09:00- 15:00, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης. Είναι μια ημέρα χαράς, κατά την οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου - περίπου 2000 άτομα - συμμετέχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες, με τη συμμετοχή γνωστών και ιστορικών ομάδων της πόλης, που στηρίζουν το Φεστιβάλ και το πνεύμα του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο του Αθλητικού Φεστιβάλ, πραγματοποιούνται και άλλες δύο σημαντικές δράσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων
“DE LA SALLE RUNNING RACE” για μαθητές, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, αποφοίτους, γονείς και κηδεμόνες και όλους τους φίλους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα, θέλοντας να αναδείξει τα οφέλη που αποκομίζουμε από την άθληση και την επαφή με το δάσος της πόλης μας. Ο αγώνας δρόμου αποτελεί την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ.

Τα έσοδα του Αθλητικού Φεστιβάλ και του αγώνα δρόμου “DE LA SALLE RUNNING RACE” θα διατεθούν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Χαρακτηριστικό του λασαλιανού σχολείου είναι η δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση και παιδεία για όλα τα παιδιά, γι' αυτό και κάθε χρόνο το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προσφέρει 16 υποτροφίες στους μαθητές και μαθήτριές του, που φοιτούν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Οι υποτροφίες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» προέρχονται από το Ταμείο Υποτροφιών, το οποίο στηρίζεται από το ίδιο το Κολέγιο και από δωρεές ιδιωτών και ιδρυμάτων.

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019, κατά τη διάρκεια του Αθλητικού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».
“De La Salle Running Race” 
ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ «ΔΕΛΑΣΑΛ» 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», γιορτάζοντας τα 300 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του, Jean-Baptiste de La Salle, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 2ου αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων “De La Salle Running Race”, που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019.

Ο αγώνας δρόμου, ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, απόφοιτους και όλους τους φίλους του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», θα διεξαχθεί στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.

Όλα τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Χαρακτηριστικό του λασαλιανού σχολείου είναι η δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση και παιδεία για όλα τα παιδιά, γι' αυτό και κάθε χρόνο το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προσφέρει 16 υποτροφίες στους μαθητές και μαθήτριές του, που φοιτούν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Οι υποτροφίες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» προέρχονται από το Ταμείο Υποτροφιών, το οποίο στηρίζεται από το ίδιο το Κολέγιο και από δωρεές ιδιωτών και ιδρυμάτων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Τόπος διεξαγωγής: Άλσος Σέιχ Σου.
Ημερομηνία: Σάββατο, 11 Μαΐου 2019.
Ώρα εκκίνησης: 11:30 π.μ.
Εκκίνηση: Από το Ρετζίκι, επί της οδού Παπανικολάου (7,7 χλμ. Θεσ/νίκης – Ασβεστοχωρίου).
Τερματισμός: Διασταύρωση Λεωφόρου Παπανικολάου με την οδό Νερόμυλων, Πεύκα – Ρετζίκι (πρατήριο Shell).
Ώρα προσέλευσης: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης, το αργότερο 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση.
Συμμετοχή: 5€

Δικαίωμα συμμετοχής: Στους αγώνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές και περιπατητές, ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης.
Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ όσοι έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και μέχρι το 18ο έτος θα πρέπει να προσκομίσουν έγγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.


Διαδρομή:

Σημεία Ελέγχου: Αφετηρία, 2km, 4km και τερματισμός.

Τρόποι Εγγραφής: Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν στη Γραμματεία Διοίκησης και Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και στο σημείο εκκίνησης του αγώνα.

Παραλαβή υλικού και αριθμού συμμετοχής: Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται από τη Γραμματεία Διοίκησης και Συλλόγου Αποφοίτων του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και στον χώρο εκκίνησης, πριν από τον αγώνα.

Παροχές: Ένα (1) t-shirt, μία (1) αυτοκόλλητη ετικέτα με το νούμερο συμμετοχής, νεράκι, χυμός ή ισοτονικό διάλυμα.

Χρονομέτρηση: Η χρονομέτρηση θα είναι ηλεκτρονική, στον τερματισμό.

Κατάσταση υγείας δρομέα: Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με δική τους αποκλειστική ευθύνη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οποιοδήποτε θέμα υγείας προκύψει. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.

Ιατρική κάλυψη: Την ιατρική κάλυψη του αγώνα θα αναλάβει η ομάδα υποστήριξης ΕΠΟΜΕΑ.

Βράβευση: Κύπελλα για τους πρώτους τρεις δρομείς, μετάλλιο και βεβαίωση συμμετοχής για όλους.

Parking: Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρκάρουν περιμετρικά του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Στο Κολέγιο θα υπάρχουν σχολικά λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν στο σημείο εκκίνησης και θα τους παραλάβουν από τον τερματισμό, για την επιστροφή στο σχολείο.

Επικοινωνία: Με τη Γραμματεία του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» στο τηλ: 2310 673252 και με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης, Κωνσταντίνο Φουντοραδάκη, στο τηλ: 6986909441.
Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video