ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Fam Fiesta η γιορτή με βιωματικά εργαστήρια και δράσεις φέρνει κοντά γονείς και παιδιά την ερχόμενη Κυριακή

Το Fam Fiesta η γιορτή με βιωματικά εργαστήρια και δράσεις φέρνει κοντά γονείς και παιδιά την ερχόμενη Κυριακή

Ανακάλυψη των συστατικών που κάνουν ένα παραμύθι συναρπαστικό, δημιουργία μουσικών οργάνων από ανακυκλωμένα υλικά, 

διαδραστική θεατρική παράσταση και γνωριμία με την κηπουρική τέχνη είναι μερικές μόνο από τις δράσεις, μέσα από τις οποίες γονείς και παιδιά θα εμπνευσθούν, θα αντλήσουν γνώσεις και θα δημιουργήσουν στις γιορτές για ολόκληρη την οικογένεια, Fam Fiesta (Family Fiesta,) που διοργανώνονται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη τις Κυριακές και για πρώτη χρονιά στην Αθήνα τα Σάββατα της άνοιξης.

Για το πρώτο Fam Fiesta του 2019, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 14 Απριλίου, η ομάδα του Kidot Festival (Kids of Tomorrow Festival), του Φεστιβάλ για το παιδί και τον έφηβο, έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με δημιουργικές ομάδες της πόλης, βιωματικά εργαστήρια, παιχνίδια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης, θεατρικά δρώμενα, μουσική και πολύ χορό για μικρούς και μεγάλους.

"Τα Fam Fiesta, οι μικρογραφίες του Kidot Festival διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Θεσσαλονίκη με δράσεις και παράλληλες εκδηλώσεις" δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η Αγάπη Γκότσικα από την ομάδα του Kidot Festival.

"Στόχος των εκδηλώσεων και των φεστιβάλ που διοργανώνουμε είναι να διαμορφώσουμε ένα διαφορετικό πλαίσιο δημιουργικής απασχόλησης, με την ενεργό συμμετοχή των παιδιών και των γονέων. Τα παιδιά μέσα από τη βιωματική μάθηση ανακαλύπτουν δεξιότητες και έχουν τη δυνατότητα διάδρασης με τους γονείς" τόνισε.

Στην ενότητα των δράσεων με αφορμή ένα βιβλίο για τη φιλία και την αγάπη, τα παιδιά γράφουν τη δική τους ιστορία με το κόκκινο και το μπλε να κάνουν παρέα, ταξιδεύουν στον κόσμο της Πειραματοχώρας, γίνονται κηπουροί και μαθαίνουν τον ρόλο τους στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης.

"Προσπαθούμε να εντάξουμε μέσα στα εργαστήρια το κομμάτι της περιβαλλοντικής συνείδησης, ακόμη και στα εικαστικά εργαστήρια χρησιμοποιούνται ανακυκλώσιμα υλικά" τόνισε η Αγάπη Γκότσικα, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η θεματική σύνδεση των Fam Fiesta με το επερχόμενο KIDOT Festival (21-22 Σεπτεμβρίου 2019), που θα εστιάζει στον πλανήτη και την προστασία του.

Θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, live μουσικά events, clown shows και ζογκλερικά είναι μερικές από τς παράλληλες δράσεις που συμπληρώνουν τη μονοήμερη γιορτή, στη διάρκεια της οποίας γονείς και παιδιά μπορούν να ενημερωθούν για προϊόντα και υπηρεσίες για ολόκληρη την οικογένεια.

Τα Fam Fiesta απευθύνονται σε παιδιά από τη βρεφική ηλικία μέχρι και 12 ετών, καθώς και σε ενήλικες και περιλαμβάνουν δράσεις ανοιχτού τύπου χωρίς περιορισμό στον αριθμό συμμετοχής και άλλες για τις οποίες απαιτείται προεγγραφή, που μπορεί να γίνει και στον χώρο διεξαγωγής την ίδια μέρα, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

Στη Θεσσαλονίκη οι τρεις γιορτινές Κυριακές με Fam Fiesta είναι στις 14 Απριλίου, στις 12 Μαΐου και στις 9 Ιουνίου και στην Αθήνα μετά το πρώτο Fam Fiesta θα διοργανωθούν άλλα δύο, στις 20 Απριλίου και στις 18 Μαΐου.

Το Fam Fiesta Thessaloniki Edition 2019 πραγματοποιείται στο Toms Flagship Store την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.00 – 18.00, αλλά λόγω της ταυτόχρονης διεξαγωγής του Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος" τα εργαστήρια θα αρχίσουν στις 13:00.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video