ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες γνώρισαν παραγωγούς και δοκίμασαν εκλεκτά προϊόντα στην "3η Gourmet Exhibition"

Περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες γνώρισαν παραγωγούς και δοκίμασαν εκλεκτά προϊόντα στην

Ογδόντα παραγωγοί, 1.700 προϊόντα γαστρονομίας απ’ όλη την Ελλάδα, 54 παράλληλες εκδηλώσεις φιλοξενήθηκαν για τρεις μέρες στην "3η Gourmet Exhibition" 

που διοργανώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αποθήκη Γ’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Περισσότεροι από 8.000 επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν παραγωγούς με εκλεκτά και 100% τυποποιημένα τρόφιμα από κάθε μεριά της Ελλάδας και να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τον πλούτο της ελληνικής γης. Σύμφωνα με τα στοιχεία των διοργανωτών, στη φετινή έκθεση "Gourmet Exhibition" βρέθηκαν 700 buyers-επαγγελματίες από την Ελλάδα και 200 buyers-επαγγελματίες από το εξωτερικό, κυρίως από ευρωπαϊκές χώρες. Το 7% περίπου των καταναλωτών ήταν από το εξωτερικό και πραγματοποιήθηκαν 12 γευσιγνωσίες ελαιολάδων, τέσσερις γευσιγνωσίες ελιών, πέντε γευσιγνωσίες μελιών, 17 διαφορετικών προϊόντων (τουρσιά, αλλαντικά, αλείμματα, σοκολάτες, ροφήματα κτλ), καθώς και 11 συζητήσεις / παρουσιάσεις.

Φέτος απονεμήθηκαν για πρώτη φορά τα «Βραβεία Κοινού», με τους επισκέπτες της έκθεσης όχι απλώς να δοκιμάζουν τα προϊόντα της, αλλά και να τα αξιολογούν, καθώς και τα "Βραβεία Ειδικών" από γευσιγνώστες, οι οποίοι βαθμολόγησαν 120 προϊόντα και ανέδειξαν τα καλύτερα στις κατηγορίες: παράδοση, ελιά, μέλι, γεύση, καινοτομία, συσκευασία.

Η επόμενη, 4η Gourmet Exhibition, θα πραγματοποιηθεί το 2021.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video