ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βραδιά αγιορείτικης κουζίνας

Την Πέμπτη 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική βραδιά εμπνευσμένη από την αγιορείτικη κουζίνα στο νέο Garbo Bar-Restaurant στην Θεσσαλονίκη.

Στα πλαίσια του Live the myth of Greek gastronomy ο κόσμος που παρευρέθηκε είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα μοναδικό μενού αφιερωμένο σε ελληνικές συνταγές από τα μοναστήρια του Αγίου Όρους μέχρι και τα μοναστήρια της Κρήτης.

Η μοναστική μαγειρική βασισμένη σε λαχανικά, φρούτα και ελαιόλαδο, απουσία κρέατος και γαλακτοκομικών ειδικά στην περίοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους από την απλότητα και νοστιμιά που συνόδευαν όλα τα πιάτα που ετοίμασε ο σεφ του Garbo Bar-Restaurant.

Οι μουσικές επιλογές του dj αλλά και τα ιδιαίτερα cocktails που μπορούσε κάποιος να απολαύσει στο bar πλαισίωναν αυτή την βραδιά επιβεβαιώνοντας πως το Garbo Bar-Restaurant αποτελεί πλέον hot spot σημείο της πόλης.

Το Garbo Café-Restaurant είναι ο νέος χώρος που φιλοξενείτε στο διατηρητέο κτίριο στην οδό Οπλοποιού 2 με Κατούνη γωνία στα Λαδάδικα. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από τη Greta Garbo, την επιφανή Σουηδέζα ηθοποιό της Χρυσής Εποχής του Hollywood. Στον ανακαινισμένο χώρο του, λειτουργεί το café-bar που σερβίρει πρωινό και brunch, η μεσογειακή “cuisine” με εμπνευσμένες συνταγές, ο χτιστός φούρνος με παραγωγή του πιο ωραίου ζυμαριού πίτσας στην πόλη και το cocktail-bar, το οποίο πλαισιώνει με εξωτικές απολαύσεις τις νυχτερινές εξόδους. Επιπλέον, η ιδιωτική αίθουσα του Garbo, το “Prive Room”, εξοπλισμένη με μια άνετη τραπεζαρία και έναν ειδικό εξοπλισμό, παρέχει τον ιδανικό χώρο για τις επαγγελματικές συναντήσεις – παρουσιάσεις, αλλά και Prive Events!

Οι γαστρονομικές βραδιές του Garbo Bar-Restaurant συνεχίζονται και την Τετάρτη 15 Μαΐου, στις 9μμ θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμη event όπου το μενού θα είναι βασισμένο σε μοναδικές συνταγές από την Κρήτη!








Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video