ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βιβλιοπαρουσίαση από την Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης (ΗΕΘ) και το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ βιβλιοπωλείο, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Οι Εσπερίδες της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης», σάς προσκαλούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2019, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης (Στρατηγού Καλλάρη 2 και Λεωφ. Νίκης-1ος όροφος) στην παρουσίαση του βιβλίου του Αριστέα Γραμμόζη (Αρειμένιος Γραμμόζης) «ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Αρχέγονη Πρωτολαλιά. Γλώσσα-Διάλεκτοι –Ιδιώματα».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Αναστάσιος Στάμου, λυκειάρχης -ερευνητής της ελληνικής γλώσσας και ο συγγραφέας Αριστέας Γραμμόζης.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΗΕΘ Πρωτοπρεσβύτερος π.Μηνάς Βασάκος. Την εκδήλωση συντονίζει η Γενική Γραμματέας του ΔΣ της ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση.

Θα ακολουθήσει παραδοσιακό ηπειρωτικό κέρασμα με βλάχικες πίτες, κρασί και τσίπουρο.

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης
Στρατηγού Καλλάρη 2 – 546 22 Θεσσαλονίκη,
Τηλέφωνο, φαξ , τηλεφωνητής: 2310-277-185 & Πρόεδρος του ΔΣ της ΗΕΘ π. Μηνάς Βασάκος 6978386221, Γ.Γ ΔΣ ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση: 6970361669
email: apirotan1940@gmail.com,
http://apirotan1940.blogspot.com
Facebook: https://www.facebook.com/ipirotikiestiathess/
Twitter: http://twitter.com/ipirotikiestia
Youtube:https://www.youtube.com/channel/ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣ ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ 1940
Χορηγός εκδήλωσης: Γενική Γραμματέας του ΔΣ της ΗΕΘ Αθηνά Τοτοκώτση στη μνήμη του ευεργέτη της ΗΕΘ Βασίλη Γκέλη

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video