ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Όχι στην αύξηση των κρατήσεων υπέρ ΚΕΕ- Δημοσίου». Συνάντηση με τον Στ. Πιτσιόρλα ζητά το ΠΕΣΚΜ

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας είναι κάθετα αντίθετο στη φημολογούμενη αύξηση των κρατήσεων υπέρ της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) και του Δημοσίου και δεν πρόκειται να επιτρέψει την αλλαγή του σημερινού ποσοστό τους.
Αυτό τονίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΠΕΣΚΜ, που συνήλθε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, υπό την προεδρία του Προέδρου του Μιχάλη Ζορπίδη.
Μέλη του οργάνου σημείωσαν ότι στο νέο νόμο υπάρχουν αρκετές ασάφειες και θολές διατυπώσεις για τις κρατήσεις των εσόδων του ΓΕΜΗ, που αποστέλλονται στην ΚΕΕΕ και άλλους φορείς. Το Συμβούλιο συμφώνησε ότι το ποσοστό αυτό είναι ήδη υψηλό και ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στην περαιτέρω αύξηση του. Για το λόγο αυτό ζητά εκτάκτως συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Βιομηχανίας Στ. Πιτσιόρλα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ασάφειες που υπάρχουν στο σχέδιο νόμου που έχει δοθεί σε διαβούλευση.
Το Συμβούλιο εξέφρασε ακόμη τη δυσφορία του για την απουσία εκπροσώπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη συνεδρίαση, στην οποία εξετάστηκαν ακόμη και τα θέματα που προέκυψαν με κάποια προγράμματα ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να σταλεί εγγράφως πρόταση στην ΠΚΜ και το αρμόδιο υπουργείο ώστε στο πρόγραμμα της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων να συμπεριληφθούν και αυτά των Επιμελητηρίων, που σήμερα εξαιρούνται.
Τέλος, στα μέλη του συμβουλίου παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα του ΠΕΣΚΜ, που λειτουργεί από χτες για την προβολή του φορέα και των δραστηριοτήτων του (www.peskm.gr)

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video