ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΕΦΗ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟ Η ΒΕΡΟΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ.ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Αυτη είναι η Βέροια ....με τις υπέροχες φυσικές της ομορφιές ..τα υπέροχα τοπία της..τα μνημεια της...τις 72 εκκλησιες της..τη Μπαρμπουτα με τη δροσιά της και το φυσικό της κάλλος...το Βήμα του Αποστόλου Παύλου που κάθε χρόνο συρρέουν χιλιάδες πιστοί να προσκυνησουν..τη Βεργίνα με τους θαυμαστούς αρχαίους θησαυρούς της..τη Χαβρα με τη Συναγωγή...το δικαστικό κτίριο στην πλατεία Ωρολογίου...τα πανέμορφα χωριά της με τα
οπωροφόρα δεντρα κ πολλά είδη καλλιεργειών που αποφέρουν τα έσοδα επιβίωσης των αγροτών.. ..το Μουσείο της...την ΕΛΙΑ το μπαλκόνι της Βέροιας και τόσα άλλα αξιοθέατα που μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους της και σε όσους την επισκέπτονται....ΟΛΑ αυτά κάποτε...ΤΩΡΑ πλέον την έφτασαν σε σημειο εγκατάλειψης ..μαρασμου..απαξίωσης..ελλειψης ενδιαφεροντος για τους τουρίστες...κι έρχεται ο συνδυασμός ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΈΡΟΙΑ με τον Ιωάννης Παπαγιάννης για να φέρει την ανατροπή..την αφύπνιση ..την εξέλιξη..την ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Βέροιας..με νέους στόχους..νέα πνοή για πρόοδο..εξέλιξη... ΤΕΛΟΣ στο μαρασμό της πόλης...ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ κ ΒΕΡΟΙΩΤΙΣΣΕΣ εμπιστευτείτε την πόλη μας στον Ιωάννη Παπαγιάννη ...ηρθε η ώρα της ανατροπής του κατεστημένου..φτάνει πια..ΕΜΕΊΣ ΜΠΟΡΟΎΜΕ και θα ξυπνήσουμε απο το λήθαργο την πόλη μας....δώστε μας την ευκαιρία να το αποδείξουμε με έργα κ οχι με ΘΑ ΘΑ ΘΑ....ένας νέος άνεμος προόδου κ δημιουργίας φυσάει στον ουρανό της πόλης μας.....αναπνευστε τον


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video