ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τον σκότωσε επειδή χτύπησε τη λάθος πόρτα - Ζητούσε "συγγνώμη"

Ένας άντρας από τη Γεωργία αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία καθώς πυροβόλησε και σκότωσε έναν 19χρονο , ο οποίος έψαχνε το διαμέρισμα της κοπέλας του και χτύπησε λάθος κουδούνι.

Μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο 19χρονος Omarion Banks κατευθυνόταν προς το σπίτι της κοπέλας του, η οποία είχε μετακομίσει πρόσφατα στην περιοχή και γι'αυτό δεν γνώριζε καλά τους δρόμους. Συνεπώς ο νεαρός μπερδεύτηκε και χτύπησε σε λάθος διαμέρισμα.

Όταν είδε ότι δεν άνοιγε κανείς την πόρτα, άρχισε να απομακρύνεται από το σπίτι.

Τότε βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματος ένας άντρας, ο 32χρονος Darryl Bynes, και οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τότε άρπαξε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον νέο αρκετές φορές, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Τραγική φιγούρα η κοπέλα του θύματος η οποία τα άκουσε όλα καθώς μιλούσε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα με τον Omarion Banks.

"Τον άκουσα να ζητάει συγγνώμη και να λέει πως είναι στο λάθος σπίτι. Τότε ο άντρας του απάντησε πως όχι, δεν ήταν σε λάθος σπίτι, και τον πυροβόλησε.", δήλωσε η κοπέλα.

Ένας γείτονας επιβεβαίωσε τα λεγόμενα της κοπέλας αναφέροντας πως είδε τον νέο να τρέχει προς τη γωνία φωνάζοντας "λυπάμαι, χτύπησα λάθος πόρτα". "Δεν είναι λάθος", απάντησε ο 32χρονος και τον πυροβόλησε.

Ο δράστης συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την οικογένεια του δράστη: "Την προηγούμενη εβδομάδα κάποιος είχε κλέψει το φορτηγάκι του. Νόμιζε λοιπόν πως ο νεαρός ήταν ο κλέφτης και τον πυροβόλησε για να υπερασπιστεί τα πέντε παιδιά του".


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video