ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αρθρο Ηλίας Κ. Γαλάνης Υποψήφιος Τοπικού Αγίας Βαρβάρας "Δικαίωμα για Νέα Βέροια " - Πριν Ψηφίσετε , Ελέξτε καλά το χέρι σας , για να μην το ..."κόψετε" μετά !!!

Αυτοδιοικητικές Εκλογές !
Πρώτος Βαθμός Αυτοδιοίκησης !
Ειναι οι εκλογές, μέσα απο τις οποίες, εκλέγονται αυτοί , που θα καθορίσουν για τα επόμενα τέσσερα χρόνια της Καθημερινότητά μας !
Αρα σημαίνει , πως ΠΡΕΠΕΙ να ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ τους ΑΞΙΟΥΣ και οσους Επέδειξαν ή Επιδεικνύουν Ικανότητες και Αρετές ανάλογες με την Ποιότητα ζωής , που Επιθυμούμε! 

Σαφώς και παίζει ρόλο η Συγγένεια, η Φιλία , η Προσωπική Γνωριμία !
Ειναι , ομως αρκετά αυτά τα στοιχεία , για να αποτελέσουν Πυρήνα Ισονομίας, Ισοπολιτείας και Σωστής Διαχείρισης της Κοινωνίας του Δήμου????
Αναλογιζόμενοι το περιβάλλον , που συνήθως βρισκόμαστε καθημερινά (σπίτι μας, γειτονιά μας, Χωριό μας, Πόλη μας, Εργασία μας κλπ) διακρίνουμε Ελλείψεις , Παραβατικότητες, Διακρίσεις , Αναξιοκρατία, Επιλεξιμότητες Ανήθικες ( πολλές φορές), Κακοτεχνίες, και όσα άλλα, που μόνο ΟΡΓΗ ή ΘΥΜΟ μας προξενούν!
ΔΕΝ ειναι πρέπον να "Βρίζουμε" ή να "Κατηγορούμε" τον εκάστοτε Δήμαρχο , Αντιδήμαρχο ή Πρόεδρο ! ΔΕΝ φταίει αυτός !!! Τόσο μπορούσε ...Τόσο εκανε !!!
ΕΜΕΙΣ
οι Ψηφοφόροι Ειμαστε οι Υπεύθυνοι !
ΕΜΕΙΣ
που ΟΥΔΕΠΟΤΕ εκτελέσαμε Ελεγχο, προς τον Διαχειριστή! Αν τον Ελέγχαμε , ΔΕΝ θα τολμούσε να παραβεί το Καθήκον του!
ΕΜΕΙΣ,
που περιμένουμε την Επόμενη Εκλογή για να τον "τιμωρήσουμε", καταψηφίζοντάς τον! Αλλά και πάλι , μ ενα Ταξιματάκι ή μια Ψευτοδουλίτσα....τρώμε το "χαπάκι" !!!
ΕΜΕΙΣ,
που οταν ηταν η ωρα της Ψηφοφορίας , Χωρίς δεύτερη σκέψη Επιλέξαμε αυτόν , που ηταν Συγγενής, Φίλος ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ του κόμματός μας !!!
ΕΜΕΙΣ,
που ΔΕΝ αναλογισθήκαμε Διόλου , "Τι" ειναι Ικανό να προσφέρει το εν λόγω Ατομο στην Τοπική του Κοινωνία !!
ΕΜΕΙΣ,
που Αδιαφορήσαμε να ερευνήσουμε το Βιογραφικό του Υποψηφίου, που δηλώνει Πρόθυμος να μας Διαχειρισθεί την Επόμενη Ημέρα!
ΕΜΕΙΣ,
που Αποφύγαμε Διστάζοντας, να προβάλουμε και τις Δικές μας Θέσεις -Προτάσεις !! Ειτε Ελεύθεροι ως Πολίτες , ειτε Ενεργοί ως Συνυποψήφιοι!!
ΔΙΟΤΙ,
ο Α΄ βαθμός Αυτοδιοίκησης ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !!! κι ΟΧΙ ο Δήμαρχος ! Ο Δήμαρχος ειναι ο Εκπρόσωπός μας και ο Εντολοδόχος μας !!!
ΔΙΟΤΙ
Εχουμε ΙΕΡΗ Υποχρέωση να ειμαστε ΕΝΕΡΓΟΙ Πολίτες και να Αποτελούμε την Βάση της Αυτοδιοίκησης !
ΔΙΟΤΙ
Την Καθημερινότητά μας , ΠΡΕΠΕΙ να την Καθορίζουμε ΕΜΕΙΣ κι οχι "Τσιράκια" Συμφερόντων (κοινωνικών ή πολιτικών)!
Πριν Ψηφίσετε ,
Ελέξτε καλά το χέρι σας ,
για να μην το ..."κόψετε" μετά !!!
Ηλίας Κ. Γαλάνης
Υποψήφιος Τοπικού Αγίας Βαρβάρας
"Δικαίωμα για Νέα Βέροια "

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video