ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κουμουτσάκος: Πώς πρέπει να δράσει η Ελλάδα σε περίπτωση εκδίωξης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ

Κουμουτσάκος: Πώς πρέπει να δράσει η Ελλάδα σε περίπτωση εκδίωξης της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ

«Το γεωπολιτικό στοίχημα της επόμενης ημέρας για την ελληνική εξωτερική πολιτική είναι αν μπορούμε να αξιοποιήσουμε για τις δικές μας προτεραιότητες εντός της Συμμαχίας μια πιθανή εκδίωξη της Τουρκίας απ´το ΝΑΤΟ».

Αυτό υπογραμμίζει ο επικεφαλής του τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Γιωργος Κουμουτσάκος με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναφέρεται στις δηλώσεις του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μαικ Πένς, ακόμα και για πιθανή εκδίωξη της Τουρκίας απ´το ΝΑΤΟ εάν εμμείνει στην εγκατάσταση των ρωσικών S 400.

«Καιρό τώρα μιλώ για σταθερή και δύσκολα αναστρέψιμη τάση αποδυτικοποίησης της Τουρκίας.
Οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μαικ Πένς, ακόμα και για πιθανή εκδίωξη της Τουρκίας απ´το ΝΑΤΟ εάν εμμείνει στην εγκατάσταση των ρωσικών S 400, σηματοδοτούν το πέρασμα σε μια άλλη εποχή.

Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Ως Ελλάδα είμαστε προετοιμασμένοι γι ´αυτήν; Για να την αξιοποιήσουμε για τις δικές μας προτεραιότητες εντός της Συμμαχίας; Αυτό είναι το γεωπολιτικό στοίχημα της επόμενης ημέρας για την ελληνική εξωτερική πολιτική.
Πιστεύω ότι μπορούμε να το κερδίσουμε. Χρειάζεται όμως, επειγόντως αλλαγή σελίδας στη διακυβέρνηση της χώρας», αναφέρει ο κ. Κουμουτσάκος στη δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πηγή: iefimerida.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video