ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Μήνυμα Γιάννη Παπαγιάννη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων

"'Το Ολοκαύτωμα πριν το Ολοκαύτωμα' όπως έχει εύστοχα χαρακτηριστεί η Γενοκτονία των Αρμενίων, αποτελεί μια από τις μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, ένα φρικτό, αριστοτεχνικά οργανωμένο έγκλημα που δεν μας επιτρέπεται ποτέ να ξεχάσουμε. Σαν σήμερα, πριν 104 χρόνια, στις 24 Απριλίου του 1915, ξεκίνησε η μαρτυρική πορεία των Αρμενίων προς το δικό τους Γολγοθά, μπήκε σε εφαρμογή ένα σχέδιο εθνοκάθαρσης που θα εφαρμοζόταν σε μερικά χρόνια και στον Ελληνισμό της Ανατολής. 

Η εξόντωση ενάμισι εκατομμυρίου ανθρώπων αποτελεί διαχρονικά όνειδος για τους γείτονες μας που εξακολουθούν μέχρι σήμερα πεισματικά να τα βρουν με το παρελθόν τους. Το Αρμενικό Έθνος όπως και οι πρόγονοι μας Mικρασιάτες και Πόντιοι  σύρθηκε σε εξορίες, υπέστη δολοφονίες, βιασμούς, λεηλασίες, γνώρισε τον τρόμο. Σταυρώθηκε, αλλά αναστήθηκε.
Δεν ξεχνάμε, τιμούμε τους ένδοξους και ηρωικούς προγόνους μας. Χαιρετίζουμε τη δραστήρια αρμενική κοινότητα στην Ελλάδα για την καταλυτική συμβολή της στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας. Έχουμε πολλά να διδαχθούμε από τους Αρμένιους και πρώτα το πώς μια μικρή χώρα όπως η Αρμενία πέτυχε την αναγνώριση της Γενοκτονίας από δεκάδες κράτη, με πρόσφατο παράδειγμα αυτό της Γαλλίας.  
Αιωνία η μνήμη των αθώων θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας και των αδελφών μας Αρμενίων.
Αθάνατοι!

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 
"Δικαίωμα για νέα Βέροια

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video