ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu στη Χαλάστρα στις 14/4

Για μια ακόμη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαλάστρας το 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu, την Κυριακή 14 Απριλίου, από τις 09.00 π.μ. έως τις 20.00 μ.μ.
Το Κύπελλο συνδιοργανώνεται, όπως κάθε χρόνο, ο Α.Σ. SHOTOKAN KARATE Χαλάστρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλους τους συλλόγους που ανήκουν στην Ομοσπονδία της ΕΦΕΟΖΖ και από διάφορες περιοχές της χώρας.

«Είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο μας να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς, να φιλοξενεί έναν τόσο μεγάλο αθλητικό θεσμό. Είμαι περήφανος γιατί στο Δήμο Δέλτα έχουμε συλλόγους πολύ δραστήριους, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο. Θέλω να προσκαλέσω τους κατοίκους του Δήμου μας αλλά και τους Θεσσαλονικείς να παρακολουθήσουν τους συγκεκριμένους αγώνες, ένα υπερθέαμα σε ένα άθλημα που παγκόσμια εξαπλώνεται με ταχείς ρυθμούς» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλος.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video