ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στο 30ο Money Show

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας συμμετέχει στη φετινή, 30η διοργάνωση του Money Show, με στόχο να δημοσιοποιήσει και να παρουσιάσει τις δράσεις εξωστρέφειας που πραγματοποιεί.
Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Ephesus III» του ξενοδοχείου Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνεται σχετική εκδήλωση με τίτλο: «Δράσεις εξωστρέφειας του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας».

Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθούν οι εξής ομιλίες και παρουσιάσεις:

· Συνοπτική παρουσίαση των δράσεων εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

· «Δράσεις και η εξωστρέφεια του Τμήματος Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών», Σταυρούλα Μαυρογένη, καθηγήτρια Τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών

· «Παρουσίαση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας», ΚΕΔΙΒΙΜ

· «Προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και ερευνητικές δράσεις του Τμήματος ΔΕΣ», Γεώργιος Σπυρόπουλος, καθηγητής, Αναπληρωτής Πρόεδρος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών

Επιπλέον, στο 30ο Money Show που αρχίζει αύριο Παρασκευή 12 Απριλίου και θα διαρκέσει ως την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας θα φιλοξενηθεί με δικό του περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο της εκδήλωσης, για την καλύτερη επικοινωνία με το ευρύ κοινό και τους επισκέπτες της διοργάνωσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στον σύνδεσμο http://www.moneyshow.org/

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video