ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Η Άρια πεθαίνει στο 2ο επεισόδιο» - Η ατάκα που «πάγωσε» τους φαν του Game of Thrones!

Η πρόταση «βόμβα» ειπώθηκε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον από την πρωταγωνίστρια του GoT, Μέιζι Γουίλιαμς

Με την τελευταία σεζόν του Game of Thrones να κάνει πρεμιέρα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, πολλοί από τους σταρ της δημοφιλούς σειράς του HBO κάνουν τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών, που φυσικά «κονταροχτυπιούνται» για το ποιος θα εξασφαλίσει μια συνέντευξη.

Μία από τις πιο αγαπημένες πρωταγωνίστριες του GoT, η Μέιζι Γουίλιαμς, ήταν εχθές καλεσμένη του Τζίμι Φάλον στην εκπομπή The Tonight Show, για να μιλήσει για τις εξελίξεις στο σύμπαν του Τζ. Ρ.Ρ. Μάρτιν, οι οποίες αναμένεται να μας κόψουν για μία ακόμη χρονιά την ανάσα!

Η νεαρή ηθοποιός, που υποδύεται το αγοροκόριτσο «Άρια Σταρκ» στο Game of Thrones, εμφανίστηκε στην εκπομπή με ανανεωμένο στιλ και ροζ μαλλί.

Εκτός όμως από τις εκπλήξεις στην εμφάνισή της, η 22χρονη πλέον Μέιζι επιφύλασσε μία ακόμη «έκπληξη» στους τηλεθεατές: Μια αποκάλυψη για τη νέα σεζόν που «πάγωσε» για λίγες στιγμές το αίμα των φαν του Game of Thrones.

H συνέντευξη προχωρούσε κανονικά, με την χαμογελαστή Γουίλιαμς να απαντά με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει στις απαντήσεις του Φάλον. Ενώ όμως η «Άρια» προσπαθούσε να εξηγήσει στον παρουσιαστή πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήταν τις τελευταίες μέρες των γυρισμάτων, ξαφνικά ξεστόμισε την εξής «βόμβα»: «Η Άρια πεθαίνει στο δεύτερο επεισόδιο».

Σοκαρισμένη με τον ίδιο της τον εαυτό και την «γκάφα» της, η Μέιζι πήρε μια έκφραση τρόμου και έτρεξε εκτός σκηνής, για να αποκαλύψει φυσικά μετά από λίγη ώρα ότι επρόκειτο για μια πρωταπριλιάτικη φάρσα!


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video