ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Γυναίκες βιντεοσκοπούνταν από νοσοκομείο όταν γδύνονταν για θεραπεία

Σοκ στην Καλιφόρνια. Ένα νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο βιντεοσκόπησε κρυφά 1.800 γυναίκες που γδύνονταν, γεννούσαν και υποβάλλονταν σε ευαίσθητες γυναικολογικές επεμβάσεις χρησιμοποιώντας κρυφές κάμερες, σύμφωνα με μήνυση που υποβλήθηκε από 81 από τα θύματα.

Το νοσοκομείο Sharp Grossmont είχε τοποθετήσει κρυμμένες κάμερες σε τρεις αίθουσες χειρουργικών επεμβάσεων στο κέντρο υγείας των γυναικών του El Cajon την περίοδο Ιουλίου 2012 - Ιουνίου 2013. Οι κάμερες βιντεοσκοπούσαν ανύποπτες γυναίκες που γεννούσαν, υποβάλλονταν σε υστερεκτομή, αποστείρωση και άμβλωση, καταγράφοντάς τα πρόσωπά τους και τις "πιο ευαίσθητες περιοχές των γεννητικών οργάνων", αναφέρει η μήνυση, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνιας την Παρασκευή.

Το νοσοκομείο παραδέχθηκε ότι κατέγραφε τις διαδικασίες, με τον ισχυρισμό ότι αυτό γινόταν στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με το εάν ένας... υπάλληλος έκλεβε το φάρμακο αναισθησίας propofol. Οι κάμερες εντοπίστηκαν σε καροτσάκια νοσοκομείων στις αίθουσες χειρουργικής επέμβασης.

"Ο σκοπός των τριών καμερών ήταν να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ασθενών με τον προσδιορισμό της αιτίας που τα φάρμακα λείπουν από τα καροτσάκια", ανέφεραν στελέχη του νοσοκομείου, που αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες στη μήνυση.

Το νοσοκομείο επίσης κατηγορείται για "βαριά αμέλεια" στην αποθήκευση του βιντεοσκοπημένου υλικού, τα οποία φυλάσσονταν σε υπολογιστές και ήταν προσιτά σε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του μη ιατρικού προσωπικού. Στη μήνυση το νοσοκομείο εγκαλείται επειδή δεν κατάφερε να παρακολουθήσει "ποιος είχε πρόσβαση στο βιντεοσκοπημένο υλικό, γιατί, ή πότε."

Πηγή: https://ift.tt/2uGc1QW
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video