ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

H Hermes τσάντα της κόρης της Kylie Jenner κοστίζει όσο το αυτοκίνητό σου

Η Stormi Webster είναι η ενός έτους κόρη της δισεκατομμυριούχου Kylie Jenner και του ράπερ Travis Scott. Η νέα μητέρα Kylie μοιράζεται πολύ συχνά μαζί μας στιγμές με τη Stormi στο Instagram και πολύ συχνά μας δίχνει και τα πανάκριβα δώρα και αξεσουάρ μόδας που διαθέτει ήδη η ενός έτους κόρη της.

Αυτή τη φορά, είδαμε σε μία φωτογραφία τη Stormi να φορά ένα πλεκτό φορμάκι και ένα ζευγάρι metallic σανδάλια, ενώ κρατά μία τσάντα mini Kelly του οίκου Hermès σε έντονο ροζ χρώμα.


Στη συνέχεια η Kylie δημοσίευσε και ένα video με τον Travis να βοηθά την κόρη του να περπατήσει, ενώ συνεχίζει να κράτα την τσάντα της, αφού σύμφωνα με τη μητέρα της δεν μπορεί να την αποχωριστεί.

H mini Kelly τσάντα της Stormi δεν είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή προς πώληση από την ιστοσελίδα Hermès, αλλά όταν το γαλλικό brand ξεκίνησε την κυκλοφορία της το 2016 η τιμή ξεκινούσε από τα 8.150 δολάρια. Σήμερα, οι used mini Kelly τσάντες πωλούνται ακόμα πιο ακριβές σε τιμές που ξεκινούν από τα 15.000 και φτάνουν τα 17.000 δολάρια.

Την τσάντα αυτή δώρισε στην Kylie η μεγαλύτερη αδερφή της, η Kourtney Kardashian. Παλαιότερα, μέσα από ένα video στο Youtube μας ξενάγησε στην ντουλάπα με της τσάντες της και εκεί αντικρίσαμε πρώτη φορά την mini Kelly. Η Kylie μας την έδειξε με χαρά και είπε ότι της την έδωσε η Kourtney ως δώρο Χριστουγέννων, συμπληρώνοντας ότι έμεινε έκπληκτη γιατί συνήθως η αδερφή της δεν νοιάζεται αλλά αυτή τη φορά της έκανε δώρο κάτι τόσο ξεχωριστό. Η Jenner πρόσθεσε ακόμη ότι θα ήθελε να είναι η πρώτη τσάντα της κόρης της και ότι σίγουρα θα αφήσει τη Stormi να την κρατήσει.


Αυτή όμως δεν είναι η μόνη τσάντα γνωστού σχεδιαστή στη συλλογή της Stormi. Είχε αποκτήσει παλιότερα μια μικρή τσάντα Louis Vuitton Speedy από τη θεία της Kim Kardashian και μια μικρή κόκκινη τσάντα Chanel από τον DJ Khaled για τα γενέθλιά της. Ακόμη, o Travis έχει δωρίσει στην κόρη του Stormi και μία custom Lamorghini που επάνω της αναγράφεται το όνομα της.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video