ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

To επετειακό Athens Tax Forum 2019 στο επίκεντρο των εξελίξεων

Το Ελληνο-Aμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει την Τρίτη 16 Απριλίου 2019, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, το 15o Athens Tax Forum με τον επίκαιρο τίτλο:
Ευφυής Φορολογική Πολιτική: Ισχυρός Πυλώνας στη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ανταγωνιστικότητα

Το Athens Tax Forum, συμπληρώνοντας φέτος 15 χρόνια συνεχούς παρουσίας, έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο ετήσιο φορολογικό θεσμό πανελλαδικού ενδιαφέροντος, και έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ένα συνεδριακό περιβάλλον ελεύθερης και δημιουργικής επικοινωνίας, φιλοξενώντας αξιοποιήσιμες απόψεις και θέσεις από κατεξοχήν γνώστες και ειδικούς στα φορολογικά. Τα συμπεράσματα και οι εισηγήσεις του Tax Forum, βοηθούν καταλυτικά στη διαδικασία αναζήτησης και εφαρμογής ευφυών και στοχευμένων φορολογικών πολιτικών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη της φορολογικής πολιτικής με στόχο τη δημιουργία ενός ισχυρού πυλώνα βιώσιμης ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας.

Οι εργασίες του συνεδρίου καλύπτουν τις ακόλουθες επίκαιρες ενότητες θεμάτων της πραγματικής οικονομίας:
-Οι διεθνείς τάσεις και το όραμα της ενιαίας φορολογικής πολιτικής στην Ευρώπη
-Η ηλεκτρονική τιμολόγηση ως εργαλείο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής- Τα παραδείγματα της Ιταλίας και της Πορτογαλίας
-Η φορολογία ισχυρό εργαλείο άσκησης αποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής
-Οι επιδράσεις της φορολογίας στην επιχειρηματική καθημερινότητα
-Νομολογιακές εξελίξεις σε φορολογικά θέματα και η συμβολή τους στην εμπέδωση της ασφαλείας δικαίου

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το βρείτε εδώ |Πληροφορίες |Εγγραφές


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video