ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένα θεματικό πάρκο αφιερωμένο στο Game of Thrones

Το στούντιο της HBO στη Βόρεια Ιρλανδία θα μετατραπούν σε θεματικό πάρκο αφιερωμένο στο τηλεοπτικό blockbuster.

Έτσι, όσοι φανατικοί οπαδοί της σειράς, που άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο όσο καμία άλλη τα τελευταία δέκα χρόνια, τα έχουν βάψει ήδη μαύρα μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσής της, έχουν ακόμη έναν λόγο να ελπίζουν!

Αν και τα σχέδια του τηλεοπτικού δικτύου για την δημιουργία θεματικών πάρκων αφιερωμένων στο Game of Thrones είχαν γίνει γνωστά το προηγούμενο φθινόπωρο, τώρα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Έτσι, μια συγκλονιστική εμπειρία περιμένει όσους επισκεφτούν τα στούντιο Linen Mill στην πόλη Μπάνμπριτζ, ανάμεσα από το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία, από την επόμενη Άνοιξη.

Σε μια έκταση 10.220 τετραγωνικών μέτρων, λοιπόν, οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα ίδια μέρη με τους αγαπημένους τους ήρωες, –ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά τα Starks’ Winterfell Castle, Greyjoys’ Pyke, Tullys’ Riverrun και Three-Eyed Raven’s–, καθώς και να παρατηρήσουν από κοντά σκηνικά και κοστούμια και διάφορα αντικείμενα από τον κόσμο του Game of Thrones.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video