ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Το πιο παχύσαρκο παιδί στον κόσμο έχασε τα μισά του κιλά

Μέχρι το 2016, η ζωή του 10χρονου Arya Permana από την Ινδονησία ήταν ανυπόφορη. Ζυγίζοντας περίπου 200 κιλά – συγκεκριμένα 191.87 – το παιδί έδινε καθημερινή μάχη, καθώς δεν μπορούσε ούτε να κάνει μπάνιο, να πάει μόνος του στο σχολείο ή να κάνει φίλους.

Μάλιστα του είχε αποδοθεί ο «τίτλος» του πιο παχύσαρκου παιδιού παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει η New York Post, τρία χρόνια αργότερα η αποφασιστικότητα του μικρού απέδωσε καρπούς, αφού κατόρθωσε να χάσει τα μισά κιλά του.Τον Απρίλιο του 2017 το αγόρι υποβλήθηκε σε γαστρικό bypass και άλλαξε τη διατροφή του από τα στιγμιαία noodles (ασιατικά ζυμαρικά), σε ψητό ψάρι, λαχανικά και φρούτα.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά.

Ο ευτυχισμένος πια 13χρονος, που ζυγίζει περίπου 87 κιλά, μπορεί να παίζει έξω με τους φίλους του, να απολαμβάνει τα οικογενειακά γεύματα και να είναι παιδί ξανά.

Ο Arya ακόμη έχει πολλή δουλειά μπροστά του, καθώς η υπερβολική και απότομη απώλεια βάρους του άφησε πλεόνασμα δέρματος, το οποίο πιθανότατα να πρέπει να αφαιρέσει μέσω εγχείρησης.

Τώρα όμως απολαμβάνει μια πιο ενεργή και ευτυχισμένη ζωή και στο μέλλον ελπίζει να γίνει ποδοσφαιριστής, κάτι που τώρα δεν φαίνεται απίθανο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video