ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τρεις «Game of Thrones» κιθάρες από τη Fender

Τρεις «Game of Thrones» κιθάρες από τη Fender

Το παράκανε η HBO με το μάρκετινγκ προώθησης του τελευταίου κύκλου μιας από τις πιο δημοφιλούς σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης, του «Game of Thrones»; 

Συνεργάστηκε με την θρυλική εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών κιθάρων, τη Fender, και παρουσίασε μία Jaguar «House Lanister», μια Stratocaster «House Targaryen» και μία Telecaster «House Stark»! Άλλωστε, ο δημιουργός του GoT, o Dan Weiss, είναι λάτρης της κιθάρας.

   Ο πειρασμός ήταν μεγάλος για τη Fender να παράγει και διαθέσει αυτές τις κιθάρες στην αγορά. Όχι, όμως. Είναι για μια φορά. Φόρος τιμής στον όγδοο κύκλο. Ένα κομμάτι από κάθε μία.

   Τα περίτεχνα μοτίβα πάνω στη Fender των Λάνιστερ χαράχτηκαν με λέιζερ σε φύλλο χρυσού 24 καρατίων. Σε ένα εναλλακτικό σύμπαν του Westeros, όπου οι μάχες δίνονται με χορδές και όχι με σπαθιά, στον Οίκο Λάνιστερ μια Jaguar μοιάζει να είναι το τέλειο όπλο για να συνοδέψει με ακόρντα ο Τζέιμι τον τρελό βασιλιά στον τάφο του. Κόκκινη, σαν το κόκκινο κάστρο, και καλυμμένη με χρυσό, η κιθάρα αυτή αντικατοπτρίζει την αλαζονεία, τον πλούτο και την αυταρέσκεια που είναι η σφραγίδα του οίκου.

   Αντιθέτως, η κιθάρα των Σταρκ είναι το τέλειο όπλο για τον βέρο Βόρειο. Ούτε χρυσάφια, ούτε περίτεχνα μοτίβα. Σαν την αρχιτεκτονική του Winterfell, η κιθάρα φτιάχτηκε από όποια υλικά οι Σταρκ μπορούσαν να βρουν κατά τη διάρκεια του μακρύ χειμώνα. «Η Telecaster μοιάζει να είναι το όργανο που παίζει ο "καλός" στην ιστορία» είπε ο Dan Weiss. «Είναι το όργανο που παίζει ο "σερίφης". Οι Σταρκ έχουν αυτή την ακεραιότητα χαρακτήρα, τη λογική προσέγγιση στα πράγματα του Βόρειου, και μοιάζει να το ενσαρκώνει αυτό η Telecaster» πρόσθεσε.

   Αν όμως, η Telecaster είναι το όπλο των ηρώων και η Jaguar, το όπλο της ομορφιάς, και οι δυο ωχριούν μπρος αυτό που «κραδαίνει» ο Ταργκάριεν κατακτητής: περνώντας τις θάλασσες φέρνουν μαζί τους το πιο φοβιστικό και μαγικό όπλο, μια Stratocaster με λέπια δράκου! Άπειρες ώρες ξόδεψαν στη Fender για να σχεδιάσουν και φιλοτεχνήσουν το μυθικό τέρας. «Στην κυριολεξία, άπειρες ώρες, σχεδιάζοντας και φιλοτεχνώντας τα λέπια» είπε ο αρχιτεχνίτης της Fender, ο Ron Thorn. «Ήθελα να αλλάξω τις γωνίες και το μέγεθός τους. Μου πήρε οκτώ ώρες για το μπροστινό τμήμα της "κάσας" και έντεκα ώρες για το πίσω. Κι από πάνω, πήρα σμίλη και πρόσθεσα επιπλέον λεπτομέρειες. Είναι, σε μεγάλο βαθμό, αυθαίρετο, αλλά μοιάζει πράγματι φυσικό» εξήγησε.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video