ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Για ποιον ήρωα του Game of Thrones ξοδεύονται τα πιο πολλά δολάρια στο eBay

Το Game of Thrones είναι μια σειρά που έχει καταρρίψει πολλά ρεκόρ! Η φρενίτιδα που επικρατεί και λόγω της έναρξης του 8ου και τελευταίου κύκλου της πιο συναρπαστικής σειράς αποτυπώνεται και σε αριθμούς!

Στο eΒay, το πιο ακριβό αντικείμενο, σχετικό με το «Game of Thrones», ήταν ένα σετ σπάνιων καρτών που απεικονίζουν τους ήρωες της σειράς, το οποίο αγοράστηκε στα 9.995 δολάρια! Επίσης, οι fans της σειράς επέλεξαν ως τον πιο αγαπημένο χαρακτήρα της σειράς την Daenerys Targaryen.

Το eΒay ανέλυσε τα δεδομένα του, προκειμένου να αποκαλύψει ποια είναι τα προϊόντα του GoT που αγοράζονται πιο συχνά σε όλο τον κόσμο.

Το προηγούμενο έτος οι φαν του GoT κατάφεραν να ξοδέψουν περισσότερα από 16 εκατομμύρια δολάρια μόνο στο eBay, για να αποκτήσουν προϊόντα σχετικά με τη σειρά, ενώ μόνο μέσα στις τελευταίες έξι βδομάδες αναζήτησαν με βάση τη φράση «Game of Thrones» πάνω από 15.000 φορές. Από αυτά τα 16 εκατομμύρια, περισσότερα από 110.700 δολάρια δαπανήθηκαν για την απόκτηση της συλλογής DVD του έβδομου κύκλου της σειράς, ενώ μόνο για ένα σετ σπάνιων καρτών με τους ήρωες της σειράς κάποιος έδωσε 9.995 δολάρια.

Ωστόσο, το best seller προϊόν GoT ήταν ένα ξύλινο μουσικό κουτί, που έχει χαραγμένο πάνω του το όνομα της σειράς και παίζει το soundtrack της και από το οποίο πουλήθηκαν 1.900 κομμάτια.Ποιος, όμως, κάθισε στον Σιδερένιο Θρόνο στις καρδιές των φαν; Με πωλήσεις που ξεπέρασαν τα 800.000 δολάρια, η «μητέρα των δράκων» Daenerys Targaryen φαίνεται να είναι η πιο αγαπημένη από όλους τους χαρακτήρες της σειράς. Ο οίκος της, όμως, έρχεται δεύτερος, αφού οι περισσότερες από 47.000 παραγγελίες προϊόντων με το σήμα του ξεπεράστηκαν από τις πάνω από 60.000 παραγγελίες προϊόντων με το οικόσημο των Stark, ενώ οι Lannister καταλαμβάνουν μόλις την τρίτη θέση με περίπου 20.000 πωλήσεις.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video