ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η Eredivisie αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική για να παίξει ξεκούραστος ο Άγιαξ με την Τότεναμ

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο εκπροσωπείται περήφανα στην Ευρώπη από τον Άγιαξ και η Eredivisie πήρε την απόφαση να αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική για να πάει ξεκούραστος στα ημιτελικά κόντρα στην Τότεναμ.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ, μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, πέταξε εκτός συνέχειας του φετινού Champions League και τη Γιουβέντους, προκαλώντας έκπληξη, αλλά πολύ περισσότερο προκαλώντας θαυμασμό.

Ο «Αίαντας» παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, έχει παίκτες που πραγματικά καταλαβαίνουν ποια φανέλα φορούν και τι παρακαταθήκη τους έχει αφήσει ο Γιόχαν Κρόιφ και πετυχαίνουν κάτι ιδιαίτερο, το οποίο είχε να συμβεί από το 1997.

Η Eredivisie, επιδεικνύοντας σεβασμό και τιμή προς τον Άγιαξ, αποφάσισε να αναβάλει ολόκληρη αγωνιστική του πρωταθλήματος για να πάει η ομάδα με φρεσκάδα στα ημιτελικά απέναντι στα «σπιρούνια».

«Ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι ικανοποιητικό για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα, αλλά είναι πολύ όμορφος ο λόγος της παρουσίας του Άγιαξ στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης», ανέφερε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της KNVB, Έρικ Γκουντ.

Σημειώνεται, πάντως, πως πρόκειται για μια σεζόν που στην κορυφή γίνεται... χαμός, ενώ επίσης, η Ντε Γκράαφτσαπ, το ματς της οποίας με τον «Αίαντα» αναβλήθηκε (είχε προγραμματιστεί για τις 28 Απρίλη), παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Η προσπάθεια επιβίωσης πρέπει να γίνει δίκαια και στα ίσια και όχι να έχουν παίξει οι υπόλοιπες ομάδες νωρίτερα...

Εφόσον συμφωνήσουν οι ποδοσφαιριστές Αρχές, αλλά και η Αστυνομία, όλα τα παιχνίδια της αναβληθείσας αγωνιστικής θα μεταφερθούν στην 15η Μαΐου.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video