ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δύσκολες στιγμές για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη

Το ένα δράμα μετά το άλλο βιώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη η οποία μετά την καταστροφική φωτιά στην Κινέτα το καλοκαίρι που πέρασε, έχασε και τα πιο πολύτιμα προσωπικά της αντικείμενα τα οποία, όπως η ίδια αποκάλυψε, δεν είχε προλάβει να μεταφέρει στο σπίτι της στη Μακρυγιάννη όπου ζει σήμερα, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Espresso η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε συγκεντρώσει όσα αντικείμενα είχαν καταφέρει να διασωθούν από τη φωτιά στην Κινέτα σε έναν χώρο και τα είχε κλειδώσει μιας και αποτελούσαν όλα μέρος της ζωής της. Όμως, άγνωστοι, διέρρηξαν την πόρτα και πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

«Είναι αλήθεια ότι συνέβη. Ό,τι υπήρχε μέσα το πήραν και έφυγαν» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη φανερά απογοητευμένη και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το σπίτι μου που έχει καεί. Αν και ένα μεγάλο μέρος από τα ρούχα μου και το αρχείο μου, το είχα πάρει, είχα πράγματα αξίας μέσα. Ό,τι και να πω, είναι λίγο για όσα μου συμβαίνουν, αλλά δεν χάνω την αισιοδοξία μου».

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε προλάβει να πάρει αρκετά πράγματα από το αρχείο που διέθετε στη θρυλική βίλα της στην Κινέτα όπως και ρούχα αλλά και πολύτιμα κειμήλια, όμως είχαν μείνει και αρκετά πράγματα πίσω ίσης αξίας. Η «αρπαγή» τους από αγνώστους, στενοχώρησε πολύ την αγαπημένη καλλιτέχνιδα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει στα απίστευτα χτυπήματα της μοίρας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video