ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

''Ολυμπιακοί αγώνες'' η φιέστα του ΠΑΟΚ!

''Ολυμπιακοί αγώνες'' η φιέστα του ΠΑΟΚ!

Με μια βόλτα με ανοιχτό λεωφορείο στον Λευκό Πύργο ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας η γιορτή που ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια.

Στο λεωφορείο με τους παίχτες που αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά βρισκόταν και ο Ιβάν Σαββίδης με τους δύο γιους του.

Οι οπαδοί του Δικεφάλου δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα του ΠΑΟΚ, καθώς και "Νά 'τοι, να 'τοι οι πρωταθλητές!", ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες φώναζαν "Εμπρός αετέ - δικέφαλε" και αντάλλαζαν συνθήματα με τους οπαδούς.

Το πάρτι είχε ξεκινήσει από τα αποδυτήρια με τους ποδοσφαιριστές του Ρατζβάν Λουτσέσκου να χορεύουν και να τραγουδούν ασταμάτητα συνθήματα.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τζήλου μετά το 5-0 επί του Λεβαδειακού ήταν η απαρχή μιας μοναδικής γιορτής η οποία ήταν αντάξια της προσμονής... Ένα ταξίδι στο παρελθόν, με τις θρυλικές ομάδες του 1976 (1ος τίτλος) και του 1985 (2ος τίτλος), με εικόνες από αυτούς που έφυγαν δίνοντας την ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, αλλά και με πολλά μικρά παιδιά, με τα βεγγαλικά και τους πυρσούς να κάνουν τη νύχτα μέρα... Κι όταν άρχισαν να βγαίνουν επί... σκηνής ένας, ένας οι πρωταθλητές υπήρξε νέος γύρος αποθέωσης με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να υποκλίνεται στον κόσμο, που ξέσπασε όταν εμφανίστηκε, για πρώτη φορά μετά τα δραματικά γεγονότα στον περσινό αγώνα με την ΑΕΚ, στην Τούμπα ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος σε μια συμβολική κίνηση από την πλευρά του γονάτισε πριν ανέβει κι αυτός στην ειδική κερκίδα που είχε στηθεί στο κέντρο του γηπέδου...

Λουτσέσκου: Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου

Ο Ρατζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στα συναισθήματα, στις σκέψεις, αλλά και στον κόσμο που ενίσχυσε με κάθε τρόπο την προσπάθεια του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Λουτσέσκου αρχικά έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του: «Ό,τι πετύχαμε είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και η αγάπη που δείξανε. Είναι όλα αυτά τα συναισθήματα, όσα περάσαμε, ο κόσμος που εκφράζει κάθε στιγμή το όνειρο του για να μας δει πρωταθλητές».

Για τα συναισθήματα του: «Είμαι εδώ, θα ήθελα όμως να ηρεμήσει λίγο το μυαλό μου μετά απ’ αυτό.Θέλω να πιω ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι μου και να χαλαρώσω. Πιστεύω πως είναι η καλύτερη στιγμή, όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά της ζωής μου όλης. Το συνειδητοποιώ, αυτή είναι η ζωή των προπονητών, είναι τα μοναδικά άτομα όλο το χρόνο που δεν μπορούν να το απολαύσουν τόσο πολύ».

Όσο για τον κόσμο και το πόσο βοήθησε: «Δεν είναι μόνο η σημερινή ατμόσφαιρα, αλλά σε όλα τα ματς, και με Ολυμπιακό, δεν ξεχνώ τον ενθουσιασμό, αλλά σήμερα ήταν το αποκορύφωμα» και πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να πει κάτι στα ελληνικά: «Δεν θέλω να πω κάτι, γιατί αύριο μπορεί να είμαι πάλι στις επιτροπές».

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ έδωσε με ανάρτησή του στο twitter, ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από 34 χρόνια, ήταν δίκαιο και το πήραν με την αξία τους».

Την πιο τρελή παρέα αλλά και την καλύτερη που θα μπορούσε να έχει ποτέ, χαρακτήρισε αυτή των... συμπαικτών του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να αφιερώνει το πρωτάθλημα στους δικούς του ανθρώπους, σε όλους όσοι βρίσκονται στην ομάδα και φυσικά στην οικογένεια Σαββίδη.

«Είναι οι πιο τρελοί, μια τρελή παρέα και η καλύτερη που θα μπορούσα να έχω. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών. Η πορεία που κάναμε είναι φοβερή, το άξιζαν όλοι αυτό. Είναι από τα μυστικά της επιτυχίας, όπως και οι εμπειρία που ειχαν μερικά παιδιά, ο προπονητής αλλά και η διοίκηση που μας στηρίζει για να τα πετύχουμε όλα αυτά.

Θυμήθηκε την πρώτη μου στιγμή στην Τούμπα αλλά και όλες αυτές που έχω περάσει εδώ. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στην οικογένειά μου, σε όλα τα παιδιά εδώ στην ομάδα, στους προπονητές, στους φροντιστές, στους γιατρούς, σε όλους στην ομάδα και φυσικά στην οικογένεια Σαββίδη», ανέφερε.

 

Πηγή:protothema.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video