ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ηλιόπουλος: Η ασφάλεια στην Αθήνα είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη

Ηλιόπουλος: Η ασφάλεια στην Αθήνα είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη

«Τα ζητήματα της ασφάλειας και της καθαριότητας είναι πολύ σοβαρά, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα της Αθήνας, είναι ότι οι κάτοικοί της, πιστεύουν ότι η πόλη δεν μπορεί να αλλάξει», είπε στην εκπομπή «Πρωινή Βάρδια» της ΕΡΤ1, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ν.Ηλιόπουλος.

«Πρόβλημα επίσης είναι να έχεις πόρους για να λύσεις προβλήματα και να μην τους χρησιμοποιείς», είπε και συνέχισε: «Και ειδικά στην Αθήνα αυτό είναι εξοργιστικό. Το 2018 ο Δήμος της Αθήνας είχε προϋπολογισμό τεχνικών έργων 40 εκατομμύρια και από αυτά εκτέλεσε μόλις τα δύο. Η Αθήνα έχει πάρει 85 εκατομμύρια από την Περιφέρεια και έχει απορροφήσει λιγότερα από 10. Άρα υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία ο δήμος μπορεί να επέμβει».

Για το θέμα της ασφάλειας στην πρωτεύουσα ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε:

«Για μας η ασφάλεια είναι καθολικό δικαίωμα. Είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να αισθάνεται ασφάλεια στην πόλη του, στο σπίτι του. Για το 2018, ο δήμος δεν δαπάνησε ούτε ευρώ σε έργα ηλεκτροφωτισμού. Η Αθήνα επίσης, είναι ένας δήμος με ακριβά τέλη, αλλά οι πολίτες δεν βλέπουν την ανταπόδοση».

 

Πηγή:enikos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video