ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΕΚ: Προβληματισμός και… κίνδυνος!

ΑΕΚ: Προβληματισμός και… κίνδυνος!

Η ΑΕΚ έδειξε ένα κακό πρόσωπο κόντρα στην ΑΕΛ και γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα από τους “βυσσινί”, προβληματίζοντας τους φίλους της. Οι παίκτες του Χιμένεθ πέταξαν.. στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο, έδειξαν να έχουν “σφυγμό» στην επανάληψη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πάρουν έστω το βαθμό.

Η ομάδα του Φέστα έβγαλε μεγάλο πάθος μέσα στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας πως παίζει τα… ρέστα της για την παραμονή και μπλόκαρε πολύ καλά το 3-5-2 με το οποίο αγωνίστηκε η ΑΕΚ. Όταν μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” είδαν τα.. σκούρα, τότε η μπάλα πήγε στον Γκάλο, μπας και βγει κάποια καλή σέντρα, που θα φέρει κάποιο γκολ. Η Ένωση δεν είχε φαντασία, έκανε 49 γεμίσματα στην περιοχή της ΑΕΛ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να κάνει τα 26 από αυτά!

Η ΑΕΚ παρέδωσε χτες τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας Ελλάδας στον ΠΑΟΚ και πριν από 10 ημέρες οι ίδιοι οι παίκτες της (Μάνταλος) παραδέχονταν ότι το βάρος έχει πέσει στο κύπελλο, καθώς η 3η θέση στη βαθμολογία είναι εξασφαλισμένη.

Πριν από το ματς της περασμένης Κυριακής (14.04.2019) με τη Λαμία, η ΑΕΚ είχε διαφορά επτά βαθμών από τον 4ο, Ατρόμητο. Τώρα όμως, μετά την ήττα 0-1 από την ΑΕΛ η διαφορά έχει πέσει στους δύο βαθμούς κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη στη Λειβαδιά στην τελευταία αγωνιστική της σεζόν (5 Μαϊου).

Η Ένωση πλέον υποχρεούται να κερδίσει τους υποβιβασμένους Βοιωτούς, καθώς σε διαφορετική περίπτωση (εφόσον ο Ατρόμητος κερδίσει τον ΟΦΗ και η ίδια δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας) θα χάσει την τρίτη θέση της Superleague και.. ένα καλύτερο εισιτήριο για το Europa League.

Προς το παρόν, το ενδιαφέρον στην ΑΕΚ πέφτει στην ρεβάνς των ημιτελικών κυπέλλου της Μ. Πέμπτης (25.04.2019, 18:00) με αντίπαλο τη Λαμία, όπου καλείται να διαφυλάξει το 2-0 του ΟΑΚΑ.

Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Λιβάγια και Μπακασέτα. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των Γαλανόπουλου και Κλωναρίδη.

 

 

Πηγή:newsit.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video