ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι πιο διάσημοι σιαμαίοι του κόσμου συνεχίζουν να είναι πανευτυχείς με τη ζωή τους

«Δώρο Θεού» χαρακτηρίζουν την κατάστασή τους οι Shivanath και Shivram Sahu που έκλεισαν μόλις τον 18ο χρόνο της ζωής τους.

Οι σιαμαίοι έγιναν ευρύτερα γνωστοί το 2014 και πλέον τα βίντεο από τη ζωή τους είναι viral. Μιλάμε για περισσότερα από 160 εκατομμύρια views ανά βίντεο!

Εκείνοι λένε πως δεν είναι λίγοι οι γιατροί που τους έχουν προσεγγίσει για να τους χωρίσουν χειρουργικά και να ζήσουν μια πιο φυσιολογική ζωή. Μόνο που τα αγόρια λένε μονίμως «όχι», αν και πλέον παραείναι μεγάλοι για μια τέτοια εγχείρηση.

Παρά το γεγονός ότι είναι άνεργοι, και πιθανότατα θα παραμείνουν έτσι, όπως λένε, είναι πολύ ευχαριστημένοι με τη ζωή τους.

«Θέλουμε να παραμείνουμε έτσι», λέει χαρακτηριστικά ο Shivanath, «έχουμε ένα πολύ μοναδικό δώρο από τον Θεό. Θεωρούμε τους εαυτούς μας ως δύο σώματα, αλλά μία ψυχή».

Τα σιαμαία γεννήθηκαν σε ένα χωριουδάκι της κεντρικής Ινδίας και από την πρώτη στιγμή χαρακτηρίστηκαν θεϊκές μετενσαρκώσεις. Μοιράζονται το ίδιο στομάχι, έχουν όμως ανεξάρτητους πνεύμονες, καρδιές και εγκεφάλους. Ζουν σχετικά αυτόνομα, μπορώντας να κάνουν πολλές από τις καθημερινές δουλειές, όπως μπάνιο, φαγητό και να ντύνονται χωρίς βοήθεια.

Παρά το γεγονός ότι είναι συνεχώς μαζί και έχουν κάποιες φορές τις διαφορές τους, σπανίως τσακώνονται: «Είμαστε ίδιοι σε μερικά πράγματα και διαφορετικοί σε κάποια άλλα. Έχουμε διαφορετικά γούστα στο τι μας αρέσει να τρώμε και να πίνουμε», λέει ο Shivram.

Ζουν σε μια απομονωμένη κοινότητα, συνεχίζουν ωστόσο να δέχονται επισκέψεις από τα πέρατα της Ινδίας. Η δημοσιότητα που έχουν πάρει δεν είναι όμως πάντα καλή γι’ αυτούς. Το 2016, ας πούμε, τους απαγόρευσαν να πηγαίνουν στο σχολείο, γιατί λειτουργούσαν λέει ως περισπασμός για τους άλλους μαθητές!

Το μέλλον τους δεν είναι καθόλου ευνοϊκό: «Κανείς δεν είναι πρόθυμος να μας δώσει δουλειά, οπότε δεν έχουμε επιλογές. Έχουμε όμως ένα στρέμμα γης, το οποίο θα χωρίσουμε μεταξύ μας και θα το νοικιάσουμε σε αγρότες», λένε.

Ευτυχώς έχουν δίπλα τους τους γονείς τους, οι οποίοι τώρα που πάντρεψαν τις 6 κόρες τους μπορούν να τους φροντίσουν καλύτερα…


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video