ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στον Πρόεδρο της Βουλής η ετήσια έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή

Την ετήσια έκθεση πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή  για το 2018, παρέλαβε σήμερα ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης, από τον επικεφαλής του Γραφείου κ. Φραγκίσκο Κουτεντάκη.

Ο κ. Βούτσης παραλαμβάνοντας την έκθεση τόνισε πως «αποτελεί σημαντική βοήθεια για το έργο της Βουλής και για τον δημόσιο λόγο γύρω από θέματα οικονομίας και αποτελεί επίσης και μία αρωγή προς την ίδια την κυβέρνηση και γενικότερα προς το πολιτικό σύστημα, διότι καταδεικνύει ότι γίνεται μία σοβαρή δουλειά, σε μία πάρα πολύ κρίσιμη φάση για την ελληνική κοινωνία και την οικονομία, καθώς πέραν της τυπικής εξόδου στις 20 Αυγούστου του 2018, γίνονται ουσιαστικά βήματα για να πιστοποιηθεί και στις συνειδήσεις του κόσμου ότι έχουμε εισέλθει σε μία νέα εποχή».

Ο κ. Κουτεντάκης επισήμανε πως «καταφέραμε να αποτυπώσουμε με ένα ξεκάθαρο, αντικειμενικό και ειλικρινή τρόπο την κατάσταση της οικονομίας, είτε τις θετικές είτε τις αρνητικές πλευρές και να συνεισφέρουμε στον δημόσιο διάλογο».

Να σημειωθεί πως η έκθεση πεπραγμένων του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής των Ελλήνων και βρίσκεται στη διάθεση του κοινού.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video