ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο απίθανος νόμος που απαγόρευε στη γυναίκα να οδηγεί χωρίς τον σύζυγο… μπροστά από το αμάξι

Κάποτε, όχι δα και τόσο παλιά, ήταν παράνομο για μια γυναίκα να οδηγεί στην κεντρική λεωφόρο της κωμόπολης Waynesboro στη Βιρτζίνια.

Εκτός κι αν μπροστά από το όχημα προπορευόταν ο σύζυγός της κουνώντας μια κόκκινη σημαία!

Το θέμα έγινε κάποια στιγμή είδηση και οι Αρχές της πόλης κλήθηκαν να απαντήσουν σε κάτι που έμοιαζε φάρσα ή fake news. Ο αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος της πόλης Brian Edwards επιβεβαίωσε τον νόμο στα ειδησεογραφικά των ΗΠΑ, είπε ωστόσο ότι είχε αφαιρεθεί από τα κιτάπια της τροχαίας εδώ και 25-30 χρόνια. Στη δεκαετία του 1980 δηλαδή!

Ο Edwards είπε πως ο νόμος είχε περάσει όταν η χρήση των αυτοκινήτων άρχισε να γενικεύεται στην κωμόπολη των 20.000 νοματαίων και ίσχυε για δεκαετίες. Και πως παρά το γεγονός ότι παρέμενε ενεργός, δεν εφαρμοζόταν για χρόνια.

«Καμία γυναίκα οδηγός δεν θα διωχθεί σήμερα αν εμφανιστεί στην κεντρική λεωφόρο χωρίς τον σύζυγο ή μέλος της οικογένειάς της να κουνά μια κόκκινη σημαία μπροστά της. Στην πραγματικότητα, αυτό θα ήταν αρκετά επικίνδυνο», κατέληξε ο αστυνομικός.

Τέτοιοι περίεργοι νόμοι του παρελθόντος που παραμένουν -ανενεργοί- ως τα χρόνια μας δεν είναι φυσικά ανήκουστοι, καθώς πολλές χώρες έχουν το δικό τους μερίδιο στην τρέλα. «Το δημοτικό συμβούλιο και οι νομικές Αρχές της πόλης κάνουν ό,τι μπορούν για να διασφαλιστεί το γεγονός ότι τέτοιοι γελοίοι νόμοι δεν περιλαμβάνονται πια στα βιβλία, νόμοι που δεν μπορούν να εφαρμοστούν ή μπορούν να εμφανιστούν με λάθος τρόπο»…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video